Seda sonuçtan hiç memnun değil

Soundcore Life P3 Tws Kulaklık Çalışmaması, Ve Servis İlgilenmemesi

10 Ocak 2024 22:31

22.06.2023 tarihinde Adana M1 AVM Media Markt'ten Anker Soundcore P3 kulaklık aldım ve cihaz koruma sigortası yaptırdım. 19.12.2023 tarihinde sağ kulaklıktan ses kaybı yaşadım ve solda ise ara ara ses gelmediğini belirterek servise gönderdim. 09.01.2024 tarihinde 'Servis kaydınız kapanmıştır, makbuzunuzla Media Markt'tan alabilirsiniz.' mesajını aldım. 10.01.2024 tarihinde gittiğimde ürünümde aynı sorun devam ediyordu. Ben ürünümün kontrol dahi edilmediğini düşünüyorum ve cevap olarak 'Temizlik yapılıp kullanılması' yazmışlar. Ürünüm temizdi ve çalışmıyordu. Zaten 15 gün boyunca kulaklıkla işte çalışan biri olarak mağduriyet yaşadım. Çalışmayan kulaklığı neden yollayayım? Ürünü tekrar 10.01.2024 tarihinde yüzde yüz çalışmadığı için servise tekrar gönderdim. Firmayı şikayet etmek istiyorum.

Seda
22 Ocak 2024 18:48

Ürünümü resmen 21.12.2023 tarihinden itibaren kullanamıyorum, asgari ücretin 11 bin küsurken 3000 TL'ye yakın Media Markt ve anket soundcore markasına bağış yapmışım gibi davranılıyor bana sizden zengin miyiz biz,6 ay içerisinde bu kadar yüksek fiyata satılan bir mal nasıl hemen bozulabilir, ve üzerine temizleyip kullanın çözümü nasıl iletilebilir tarafıma, dalga geçiliyor benimle, çalışan kulaklığı yollayacak kadar aklımda yoksunluk mu var benim, ben sürekli kulaklıkla işimi yapan bir bireyim servise gönderdiğimden bu yana kulaklığımı kullanamıyorum tekrar alacak gücüm de yok, çözüme kavuşturulması bu kadar zor mu

Anker Soundcore Media Markt Kulaklık Çatlama Ve Garanti Sorunu

23 Mart 2024 11:06
anker-soundcore-media-markt-kulaklik-catlama-ve-garanti-sorunu-1.pdf
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 16:53
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
01 Şubat 2024 20:59
"Markantalya şubesinde Büşra hanım olmasa diğerleri hiçbir işi bitirebilecek kapasitede değil. Büşra hanıma çok teşekkür ederim diyorum. 5 yıldızı da onun için veriyorum."
Bozuk Airpods Pro 2 Type C Apple Ürünü Değiştirilmiyor
Bozuk Airpods Pro 2 Type C Apple Ürünü Değiştirilmiyor