Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

Anker Soundcore Liberty 3 Pro Kulaklık: Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

22 Kasım 2024 15:50

Anker Soundcore Liberty 3 Pro tws Bluetooth 5.2 Kulaklığı satın aldığımda çok kısa bir süre sonra sorun ortaya çıktı. Servise yani sanal iletişime yönlendirdim. 'Siyah ürün aktif test edildi. Kulaklıkların hijyen temizliğini yaptığınız takdirde ses seviyesi düzelecektir.' şeklinde bir dönüş yapıldı. Kulaklığı şarj kutusunun dışında komple kendi kutusunda tüm malzemeleriyle ve pat pata sarılı olarak göndermiştim. Kulaklığı şarj kutusunda kendi kutusunda koymadan bir kargo poşetinin içinde tarafıma geri gönderdiler. Üzerinde çizikler vardı. Kargo poşetinin görüntülerini ekliyorum. Sanal iletişime kayıt açtım fakat herhangi bir dönüş olmadı. Halbuki değişim talep etmiştim. Kulaklıktan nefret ederek kullanmaya devam ettim fakat hızla performansı düşmeye başladı. En sonunda şarj süresinde de sıkıntılar yaşayınca tekrar kayıt oluşturdum. İlk oluşturduğum kayıt bana kargo kodu vermemelerine rağmen kendi kendine kapatıldı. 2. Oluşturduğum Referans ıd: 89092 numaralı kaydı 14.11.2024 tarihinde oluşturdum ve hala dönüş yapılmamıştır. Ayrıca müşteri hizmetlerinde temsilciye bağlanamıyorsun ve otomatik olarak hepsi buradaya yönlendiriyor. Hepsiburada ise servisten gelen talep doğrultusunda işlem yapacağını belirtiyor. Aralık ayında ürünün garantisi doluyor ve ben sadece 8 ay kadar üründen verim alabildim, sonrası hep arızalıydı. Sürecin her durumu saçmalıktı. Servisi bu şekilde olan bir ürün benim için kötüdür.

anker-soundcore-liberty-3-pro-kulaklik-hayal-kirikligi-ve-iletisim-sorunlari-2.pdf
profile profile

Züleyha sonuçtan hiç memnun değil