Selin sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Air Şikayet

Ankara Air Şikayet
31 Ağustos 2024 01:44

30.08.2024 tarihinde, Kıbrıs Ankara uçağı ile rötarlı bir şekilde saat 23.00 civarında havaalanından çıkıp Ankara Air firmasına aracın kalkış saatini sordum. 15-20 dakika sonra kalkacağı söylenince hemen valizlerimizi verip yerleştik. Saat 24.00da araç hareket etti, tabi bu sure zarfında herkes ne zaman kalkacak diye şikayetlenmeye de başlamıştı. Lütfedip aracı çalıştırmasıyla durması yine bir olunca içeri gelen ve para toplayan muavine ne zaman kalkacağını sordum, çünkü 2 kadın olarak daha fazla oyalanacaksa inmeyi düşünüyordum. Kızılay’a geçip o saatten sonra otobüs bulamayacağımdan dolayı rahatsız olmuştum.
Sorumun üzerine bir dayak yemediğim kaldı para toplayan kişiden. Önümdeki ve arkamdaki adamlar da ne dediğiniz belli değil kardeşim net saatini söyleyin herkes kendini ona göre ayarlasın diye çıkışınca hemen özür dileyip simdi kalkıyor demeye başladı.
Arada içeri aldığınız insanları takip edin, salmışsınız vasıfsız tipleri ne konuşmayı biliyor ne sorduğun sorunun cevabini vermeyi biliyor. Yalancı gibi 10 dakika 15 dakika demenin bir mantığı var mi? Ben taksiye para vermek zorunda miyim? Kalkış saatini söylersin bir öndeki firmaya gidip o daha erken kalkıyorsa onunla çıkarım ya da otobüsü bekleyip direk ona biner giderim. Sırf maksimum 15 dakika sonra kalkacak diye bindiğim araç 1 saat olduğu yerde duruyor bir de üzerine utanmadan insan azarlıyorlar.
Bundan sonra Ankara Air seçiminde bulunmam, kimse de seçmesin ki hadlerini bilsinler biraz.

22 Ağustos 2024 03:53

15 Nisan 2024 08:19
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Fatmanur
02 Kasım 2024 18:24