Ankara Etlik Şehir Hastanesi Sarıyer Börek Adında Kalitesiz Ve Sağlıksız Bir Yer

23 Mayıs 2024 09:3826.828

Bugün Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum bölümüne geldim ve bir şeyler yemek istedik. Çocuklara poğaça ve benzeri yiyecekler aldım, ücretini ödedim ancak fiş ya da benzeri bir belge verilmedi. Daha sonra çorba sipariş ettim fakat kıvamı çok suluydu ve lezzetli değildi, iade etmek zorunda kaldım. Çocuğa aldığım meyve suyu da beklediğimiz gibi değildi ve içilecek durumda değildi. Satılan ürünlerin kalitesiz ve markasız olduğunu, piyasanın en düşük fiyatlı ürünlerinin yüksek bir fiyatla satıldığını düşünüyorum. Durumla ilgilenmenizi rica ediyorum. 'Sarıyer Börek' adında bir yerin resmini de çektim, lütfen bu konuda gerekenin yapılmasını ve kimseye haksızlık yapılmamasını sağlayın.

25 Mayıs 2024 12:50

Yakın akrabamızın tedavisi dolayısı ile bir süredir hastaneyi ziyaret etmekteyiz. Her ziyarette sıklıkla gittiğimiz yer olan bu işletmede bahsettiğiniz sorunlarla karşılaşmadık. Her alışverişimizde ısrarla fiş verdiklerini biliyorum. Çoğu vatandaşların almadan umursamadan gittiğini de sıra beklerken şahit olmaktayız. Lezzet konusuna gelince, severek tükettiğimiz birçok ürünleri olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda ürünün lezzetli olup olmadığını düşünmek göreceli bir kavramdır bence. Çok bilindik markalardan beğenmediğimiz ürünler olup, adını ilk defa duyduğumuz bir markanın ürününü beğenebiliyoruz. Tabi bu konuda ki her fikre de saygı duymak gerekir elbette. Rabbim herkese şifalar versin inşallah

Eki aç
25 Mayıs 2024 12:50

Merhabalar. Öncelikle yaşadığınız durumdan ötürü işletme yetkilisi olarak özür dileriz. Çorba konusunda aldığımız firmayla sıkıntılar yaşadığımız döneme denk geldiniz. Bu konuda hakkınız var. Fiş konusunda fişin kesilmemesi mümkün değil. Kasiyer arkadaş size fişi vermemiş olabilir bu bir hatadır haklısınız ama fiş kesilmeme söz konusu değil bu bir entegrasyon sistemdir. Sistem fişi otomatik kendisi keser. Meyve suyu konusunda başka markalarda var onlardan da alabilirdiniz. Ama ben yine de sizin memnun kalmadığınız markayı kaldırıyorum. Keşke konuyla ilgili işletme yetkilisi ile görüşüp işletme sahibi olan bana ulaşsaydınız daha farklı olabilirdi. Fiyatlar konusuna gelince burda fiyatlar ortak kararlarla alınır. Fiyatların yüksek olması bizim alış maliyetlerimiz ve yüksek giderlerimizdendir. Keşke çok çok daha uyguna verebilsek bunu bende isterim. O yüksek gördüğünüz maliyetler bize dışarıdan çok para kazandırıyor gibi gözükmese gerçek öyle değildir

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Beta Sonucum Enabız Gözükmüyor

6 Kasım 2023 11:3623.248

30.10.2023 Etlik Şehir Hastanesi kadın doğum acil kusma ishal ve gebelik şüphesi ile gittim Beta sonucum o gün gözüküyor...

3 Destek

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Bölümünün İlgisizliği

11 Ocak 2024 17:3623.744

Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum bölümünde B**** S***** adlı doktora muayene oldum. İçeri girdiğimde yüzüme bakmadan te...

5 Destek

Tümünü Gör
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kafeteryadaki Raf Etiketleriyle Kasa Fiyatı Arasında Ciddi Fark Var

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Kafeteryadaki Raf Etiketleriyle Kasa Fiyatı Arasında Ciddi Fark Var

Cengiz
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Personel İlgisizliği!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Personel İlgisizliği!

Ali
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Lavabolarının Hali!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Lavabolarının Hali!

Nesli
Ankara Etlik Şehir Hastanesi İlgisizliği!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi İlgisizliği!

Büşra
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Su da Sabun da Yok!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Su da Sabun da Yok!

Merve
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Çiğ Yemek