01 Eylül 2023 17:04

29.08.2023 tarihinde yaralı kediyi Ankara Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetlerine teslim ettik. Bize yaralı hayvan bilgi hattının numarasını verip saat 14.00-16.00 arası bilgi alabilirsiniz dendi. Aradım ve tam 2 saat hatta bekletildim çağrımı cevaplayan olmadı. Hala da hatta bekliyorum lütfen muhatap olabileceğimiz bir numara ya da telefon. Cevap verebilecek şahıs olsa neden hatta bu kadar bekletiyorsunuz ben her aradığımda saatlerce hatta beklemek zorunda mıyım ilk aradığımda bekleme sürem 6 dakika sıradaki yerim hiç gelmiyor insanları hatta bekleterek ne kazanıyorsunuz 2 saat sonunda hattan attılar 🇹🇷

04 Eylül 2023 16:50

Gönderdiğim partisinde sıkıntı olan kediye durumu hakkında bilgi alamıyorum telefonlara ulaşamıyorum her gün 2 3 saat hatta bekliyorum sonu hüsran lütfen kediyi aynı adrese teslim edilmesini talep ediyorum çünkü telefonlar açılmıyor saat 2 de aradım saat 3 de sıradaki yerim 1 bana gelmiyor saat 4 de kadar en son suratımıza kapatılıyor her gün saatlerce hatta beklemekten bıktım hayvan hakkında bilgi almak istiyorum

Sedef
Sedef

Bende bu konuda şikayet yazdım dönüş aldınız mı

12 Temmuz 2023 17:34
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaralı Hayvan Bilgi Hattı

09 Temmuz 2024 15:42
Ankara Büyükşehir Belediyesi Veteriner Muhatap Yok.

20 Eylül 2023 23:09

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kategorileri