Mehmet sonuçtan çok memnun

Anavarza Bal Beyaz Tortu

26 Temmuz 2023 18:13
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“İlgi için çok teşekkür ederim”

Aldığım Anavarza balda ciddi miktarda beyaz tortulaşma var acaba bozuk mu? Daha yeni marketten sipariş etmeme rağmen neden böyle oldu? Saf ve doğal diye tercih ettiğim bu markada böyle bir sorun yaşamam üzdü beni. Bir çok kez aynı urunu almama rağmen ilk defa karşılaşmaktayım

28 Temmuz 2023 09:47 (Şikayetten 1 gün sonra)
31 Temmuz 2023 13:35

İlgi için çok teşekkür ederim

İlhami
İlhami

Kardeşim benim babam rahmetli arıcılık hocasıydı ve yıllarca biz doğal olarak kendi katkısız balımızı üretip yedik gerçek bal soğukta depolandığı ya da buzdolabına konulduğu zaman kristalize olur siz bunu şekerlenme sanırsınız öyle görünür ama aslı öyle değildir. Anavarza bal ve buna benzer birkaç firma var balları gerçekten kalitelidir. Bal Buzdolabında saklanmaz. Kapalı ışık görmeyen bir mutfak dolabında saklayabilirsiniz o zaman kristalize olmaz. Siz buzdolabında durduğu halde şekerlenmeyen baldan korkun esas onda katkı vardır.

Sena sonuçtan çok memnun

16 Haziran 2023 09:42
"Bilgilendirilme için bizzat arandım. Görüştüğüm hanımefendi bunun doğal bir şey olduğunu bir çeşit kristalleşme olduğunu gonul rahatlığı ile tüketebileceğimizi anlattı. İlgilerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum"
Anavarza Bal Dibinde Tortuluk
Anavarza Bal Dibinde Tortuluk
Rüveyda sonuçtan çok memnun

Rüveyda
24 Mayıs 2023 17:20
"Şikayetim sonucunda Gida uzmanı Yasemin Hanim tarafıma dönüş sağladı çok bilgilendirici konuştu kendisine teşekkür ederim. Normal bir durum olabileceğini anlattı yinede hediye bal göndermek istedi kendisine ve firmaya dönüşleri için teşekkür ederim."
Zeliha sonuçtan memnun

Zeliha
01 Şubat 2025 14:31
"Gıda mühendisi Pelin Hanım arayarak ürünün şekerlenmesinin doğal bir süreç olduğunu anlattı kendisine ve firmaya teşekkür ederim"