AÖF Sayısal Karar Verme Teknikleri Dersi Kaldırılsın

18 Ağustos 2024 20:15

Anadolu Üniversitesi sayısal karar verme teknikleri dersi resmen öğrenciler dersi geçemesin, tekrar tekrar aynı dersi almak için ödeme yapsın diye koyulmuş. Bir zahmet yetkililer girsin canlı yayın kayıtlarını izlesinler. Hoca anlatırken takılıyor, hiçbir şey anlamıyorsunuz. Kitabı okuyorsunuz, o kadar karmaşık ki olmuyor. Çıkmış soruları, deneme sınavlarını çözüyorsunuz. 2024 yaz okulunda geçmiş yıllar soruları ve e-kampüsteki deneme sınavlarındaki sorulardan toplasanız 5 tane soru geldi. Geri kalan 15 soru yeni; hem zor, detaycı ve sayısal kısımlarında da kafa karıştırıcı sorular sorulmuş. Biz işletme bölümü öğrencisiyiz, ne yapacağız? Bu dersi, CJ'leri, birileri ve daha birçok tuhaf bilgiyi. İşimi gücümü, çocuğumu bıraktım, 25 gün boyunca çok yoğun çalıştım. Hatta son 10 kalan günde 5-6 saat çalıştım ve maalesef yine kalıyorum. Yaklaşık 4 keredir bu dersi alıyorum, sonuç hüsran. Zaten geçme notunu 25'ten 35'e çıkardınız. Bari biraz geçmiş senenin sorularından, biraz yeni soru sorun da çalışanlar geçsin. Bu kadar zorlamak neden?

Özlem
Özlem

Benimde tek kalan dersim. 30 ile kaldım. Bunu verince mezun oluyorum. Ama inanılmaz saçma bir ders.

21 Ağustos 2024 14:09
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Sayısal Karar Verme Dersi Öğrencileri Zorluyor, Çözüm Bekliyoruz

25 Temmuz 2025 12:57