Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Kapsamında Beklenmedik Muafiyet Sorunu

22 Ekim 2024 18:04

Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. 2017 yılından beri yaptırıyorum. Sigortalı olduğum günden itibaren hastaneye gittim. 2018 yılında hastalık tanısı konuldu. 2023 yılına kadar gidip karşılıyorlardı fakat şu an gittiğimde muafiyet uygulanmıştır deniyor.

07 Şubat 2025 15:32

2023-2024 yılları arasında tüm haklarımla Allianz Sigorta firmasında ömür boyu yenileme garantisi ile Anadolu Sigorta'ya geçiş yaptım. Daha önce böyle bir hastalığım yoktu, 2017 yılından beri sürekli sigorta yaptırdım. TSS başka firmalara geçiş yaptım ve haklarımla geçiş sağlandı. Şimdi ise son sigortamda muafiyet uygulandı ve bunu soruyorum. Allianz Sigorta 'bizlik bir şey yok' diyor, Anadolu Sigorta'ya soruyorum 'bizlik bir şey yok' diyor. Bu zamana kadar zaten böyle bir muafiyet yoktu. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. Bu konu hakkında beni bu firmalar çok mağdur ettiler ve sorun çözüldü denip buradan manipüle ediyorlar. Asla sorun çözülmüyor. Gerekli yerlere gerekli tüm şikayetleri yapacağım. Bu sorun er ya da geç olumlu ya da olumsuz sonuçlandığı takdirde tüm gelişmeleri buradan paylaşacağım. Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortası Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası aşağıda fotoğraf da 2018 yılına ait karşılamayı yapıyor, sonra muafiyet uygulanıyor. İleriki senelerde

Ek
sigorta-gecisinde-yasanan-muafiyet-sorunu-7.jpg
sigorta-gecisinde-yasanan-muafiyet-sorunu-5.jpg
sigorta-gecisinde-yasanan-muafiyet-sorunu-4.jpg
sigorta-gecisinde-yasanan-muafiyet-sorunu-3.jpg
sigorta-gecisinde-yasanan-muafiyet-sorunu-1.jpg
23 Ekim 2024 09:31

Bana mail geldi simdi deniyor bize geldiginizde muafiyet vardır benim hastalığım sigortalıyken çıkan bir hastalık önceden yoktu neden muafiyet uygulandı diyorum hastalık var deniyor bir sarmala girdik en son CİMER'e yazacağım arayıp söylemiyorlar da para istemeye gelince gece gündüz arıyorlar mail atıyorlar muhatap kimse yok dönüş sağlayın anlatayım islerine gelmiyor

23 Ekim 2024 12:34
sigorta-kapsaminda-beklenmedik-muafiyet-sorunu-2.jpg

03.2018 gittiğimde gittiğimde karşılanıyor 12.2023 de gittiğimde red veriyor

23 Ekim 2024 14:51 (Şikayetten 20 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5423490 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

24 Ekim 2024 21:36

Daha herhangi bir sorun çözümü gerçekleşmedi iste hastasınız ve bekliyorsunuz çözüm sağlanmazsa ise CİMER Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar taşıyacağım sonuna kadar gideceğim emin olun

25 Ekim 2024 13:42

Söz konusu başvurunuza dair 5423490 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

27 Ekim 2024 03:58

Bana herhangi bir mail bir açıklama gelmedi maillerime bakıyorum en son attığınız mail cevap verilecek dendi bekliyorum burda bu şekilde yazıp çözüm sunmuş gibi göstermeyin kendinizi açıklama yapılmadığı takdirde CİMER'e Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayette bulunacağım

27 Ekim 2024 04:10

Bunun ile ilgili hiçbir açıklama ve çözüm söylemiyorlar sigorta acentesi Anadolu diyor Anadolu acente ya da eski sigorta firmasi diyor neden muafiyet olduğunun bir sebebi yok ama

21 Eylül 2024 15:07
Anadolu Sigorta Anadolu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Sorunu
Anadolu Sigorta Anadolu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Sorunu
Harun sonuçtan memnun

22 Temmuz 2024 21:41
"Teşekkür ederiz sorunumuz çözüldü"
Anadolu Sigorta Pişmanlıktır. Asla Sigorta Yaptırmayın.

25 Nisan 2025 20:31