Özlem sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 17:44

4 aylık hamileyim ve Anadolu Sigorta'dan tamamlayıcı sağlık sigortam bulunmaktadır. Gebze Medical Park Hastanesi'ne rutin kontrole gittiğimde, son iki aydır muayeneden sonra onay verilmedi. 'Belge talep edildi' şeklinde mesaj geliyor ve 1 saat boyunca beklemek zorunda kalıyorum. Hastane, Anadolu Sigorta'ya ulaşıp ön onay almaya çalışıyor. Anadolu Sigorta pişmanlıktır. Sigortamı iptal edip başka bir sigorta yaptıracağım. Başka şirketler 50 bin TL isterken Anadolu Sigorta'nın neden 35 bin TL istediği belli oldu. İlla ki bir yerde bir sorun çıkıyor. Bekletiyorlar, işiniz düzgün yürümüyor. Diğer hastalar 2 dakikada işini hallederken ben sigortamla ilgili ne olduğunu bilmediğim bir durumdan dolayı 1 saat onay bekliyorum. Hastane, 'Bizlik bir durum yok, sigorta onay vermedi' diyor. Acente zaten 'Bizlik bir şey yok, aracı kurumuz biz' diyor. T***** U* Sigorta diye bir acente firması aracılığıyla yaptırdım. Sigortayı fakat acente de yardımcı olmak için bir girişimde bulunmuyor. Yaptığı işi sahiplenmiyor, hastaneyi arayıp konunun detayı nedir sormuyor, çözüm için bir girişimi yok. Anadolu Sigorta'ya zaten ulaşmak mümkün değil, müşteri hizmetlerine bağlanamadım. Demem o ki, 10 lira fazla verin, böyle sorunlar yaşamamak için sigortanızı başka yerden yaptırın. Bana gelen mesaj görsellerini de ekliyorum.

07 Ağustos 2024 18:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5200043 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

09 Ağustos 2024 14:05

Söz konusu başvurunuza dair 5200043 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

09 Ağustos 2024 15:16

Bana gelen herhangi bir mail olmadı

17 Ağustos 2024 19:39

Bana hala gelen bir açıklama maili yok

Merve
Merve

Anadolu Sigorta hiçbir şeyi çözülemiyor. Hele hamileyseniz, önemli bir hastalığınız varsa bu yıl ödese bile gelecek sene asla kapsam içerisine almıyor. 3 kuruş fazla versin Anadolu Sigorta'nın yalanlarına kanmasın. Verilen vaatlerin hepsi yalan, yüksek memnuniyet oranı vaadi yalan. İsteyen herkese mail yoluyla tüm belgeleri atabilirim. Tamamen mağduriyet şirketi.

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Acil Sağlık Hizmeti Onayı İçin Bekletilme Sorunu

14 Şubat 2025 14:25
Emel sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 00:49
Anadolu Sigorta Anadolu Sağlık Sigortası Müşteri Memnuniyetini Ne Kadar Ciddiye Alıyor