Anadolu Sigorta Özel Sağlık Sigortası Fiyat Artış Oranı

29 Ocak 2024 13:53

Uzun zamandır Anadolu Sigorta'dan Aile Özel Sağlık Sigortam var. 2023 yılına kadar fiyat artış oranlarında bir sorun yaşamadık. Ancak bu sene poliçeme %130 gibi çok yüksek bir artış yapıldı. Bu oran, aile indirimi ve hasarsızlık indirimi düşüldükten sonra. Her sene uyguladıkları skor indirimi poliçede gözükmüyor. Yani brüt artış çok daha fazla. Bu arada tazminat/prim oranım neredeyse sıfır (0.04). 2023 için Türk Tabipleri Birliği artış oranı %85. Türkiye İstatistik Kurumu sağlık enflasyonu %80. Kamuya açık bir veri olmasa da özel hastane artış oranlarının sektörde %100-120 olarak bilindiği biliniyor. Buna rağmen neden %130 artış olduğuna dair sorduğum soruya net bir yanıt veremiyor Anadolu Sigorta. Verdikleri cevap, acentenizle irtibata geçin oldu. Zaten irtibata geçtim ancak acente de bilmiyor, onlar da Anadolu Sigorta'ya yönlendiriyor. Yıllardır sigortalı olduğum bu kurumdan daha makul bir fiyat artışı beklerdim. Herkese sağlıklı günler dilerim.

29 Ocak 2024 17:02 (Şikayetten 3 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4669711 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

30 Ocak 2024 18:40

Söz konusu başvurunuza dair 4669711 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

21 Haziran 2023 04:41

20 Şubat 2024 13:34
Alper sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 14:33
Anadolu Sigorta Sağlık Sigortası Yüksek Fiyat Artışı!
Naz sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta Sağlık Poliçesi Teminatları Çok Düşük

25 Temmuz 2023 21:58
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2025 10:30