Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 19:08

Ben 17 Ağustos 2024 tarihinde büyük bir trafik kazası geçirdim aracım büyük hasar aldı. Aracımı alalı daha 6 ay olmuştu. Aracımı mg Sakarya adaşen otomotivden aldım. Aracımı ÖTV muafiyeti ile aldım. Aracımı alırken bayiiden Anadolu Sigorta şirketinden kasko yaptırdım. Aracım kaza sonrası bir Exper atandı ve araca ağır hasarlı olarak bir rapor çıkarttı. Anadolu Sigorta'yı bu süreçte sık sık aradım ve aracımın pert oluğunu sistemde öyle gözüktüğünü söylediler (bu süreçte bu konuşmaları ses kaydına aldım) daha sonrasında ertesi gün expere dönüş yapmışlar expere raporunun "kısmi hasarlı olarak değiştirilmesini ve aracın yeniden onarıma gitmesi" mesajı atmışlar benim aracım ilk başta pert gözüküyorken böyle bir değişim nasıl olabilir. Ben bunu kabul etmediğimi ve aracımın perte çıkmasını istediğimi söyledim. Süreç yine tekrarlandı tekrar Anadolu Sigorta aynı şekilde dönüş yapmış. Bir aydır bu konuda hiçbir ilerleme kaydedemedik. Ben bir aydır Anadolu Sigorta tarafından mağdur ediliyorum. Süreci sürekli tekrar başa sarıyorlar. Anadolu Sigorta tarafından bu sorunumun en çabuk şekilde çözülmesini rica ediyorum.

25 Aralık 2024 17:37

Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırdım ancak gerçekten pişmanım aracımı Sakarya adaşen otomotivden almıştım oradan kasko yaptırdım yaptırmaz olaydım kimse ilgilenmiyor kaza yapalı 4 ay oldu. 4 aydır sürünüyoruz, mağduruz! Aracımla kaza yaptım sonrasında sigorta işlemleri başladı ve 600 bin küsur liralık bir tamir parası çıktı çok fazla olduğu için aracımın perte çıkmasını talep ettim. Kabul edilmedi kendi kuralları doğrultusunda bu fiyatı 500 küsur bin liralara kadar düşürdüler. Sonrasında gerçekten mağdur olduğum için ve sigorta bana başka seçenek sunmadığı için kabul ettim. Aracım için parça siparişleri verildi iki haftaya kadar tamire Başlanacak dedi ve sonrasında tamire başlandığı zaman 350 bin liralık hasar daha olduğu tespit edildi ve bu sefer bana aracımı perte çıkartmayı teklif ettiler zaten engelli muafiyeti ile 902 bin liraya aldığım aracımın Total masrafı 800 küsur bin liraları buldu. Kabul ettim. Ve fiyat teklifi bulunmaları için bekledim uzattıkça uzattılar. Neredeyse her gün aradım ve sonunda 821.500 TL teklif verdiler. Aracımın kasko poliçesinde yeni değer kılavuzu maddesi olduğundan ötürü teklifi yükseltmelerini istedim zaten aldığım zaman 902 bin lira ödemiştim. Ve yeni aracımı 2025 yılında alacağım için fiyat dönem koşullarında düşük ki zaten yeni değer kılavuzuna göre de bir milyon yüz bin küsur lira ödemeleri gerekiyor. Sigorta şirketi yükseltmedi teklifi 821.500 TL lik muvafakatname gönderdiler tarafıma. Bende bir avukat arkadaşıma danışarak 'fazlaya ilişkin haklarım saklı kalmak kaydıyla ' ibaresi ile imzaladım. Ve gönderdim. Benim mesajlarıma günlerce dönmeyen şirket anında dönüş yaptı dosyaya şerh koymuşsunuz bunu kaldırmanız gerekiyor yoksa ara bulucuya gidecek diyerek dönüş yaptılar. Ara bulucu işleri 15 gün sürüyormuş. Bende ara bulucuya gitmesini kabul ettim en azından paramı alabilirim ve 4 aydır uzayan mevzu 15 gün sonunda sonuçlanacak zaten diyerek konu arabulucuya gitti. Ara bulucu da şirketin ayarladığı bir adam olduğu için bana siz zaten zorla perte çıkarttırıyorsunuz sizin aracınız tamir olabilir gibi bir sonuca vardı. Zaten kurallar da bile aracın üçte birini geçince tamir masrafı perte çıkması gereken araca böyle bir dönüş yaptılar. Ki benim aracım üçte birinden fazla masrafı var. Sonucunda başka şansım olmadığı için aynı muvafakatnameyi imzalayıp taraflarına gönderdim. Yazan yazıda 10 gün içinde paramın yatacağı yazıyordu. Gerekli vekaletnameyi ve aracın yedek anahtarını kendilerine gönderdim. Ancak hala bir sonuç yok!

Ek
30 Eylül 2024 12:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5351920 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

03 Ekim 2024 13:54

Söz konusu başvurunuza dair 5351920 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Fahrettin
Fahrettin
25 Aralık 2024 17:39

Hala bir sonuca varamadık 4 ay oldu Anadolu Sigorta pişmanlıktır.

Demet sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2024 21:11
"İlginize teşekkür ederim"
Neşet sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 19:25
Anadolu Sigorta Kasko - Şikayet
İbrahim sonuçtan memnun

30 Ekim 2024 16:52
"Sorunum çözüldü"
Anadolu Sigorta İle 40 Günlük Hasar Süreci Mağduriyeti
Melih sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 14:56
Anadolu Sigorta İle Yaşadığım Pert Sorunu Ve Geciken Ödeme
Özge sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 08:22