Anadolu Sigorta Avantajlı Network Randevu Sistemi

31 Temmuz 2023 11:58

Anadolu Sigorta Avantajlı Network anlaşmamız var, sistem uygulama üzerinden randevu oluşturmamızı istemektedir. Normal şartlarda bizim adımıza randevu alan bize yardımcı olmak için ortaya çıkan bu sistem muayene sonrasında hasta katılım payı çıkarmayarak %100 ödeme yapmaktadır. Anladığım kadarı ile bu %100 karşılama oranını kullandırmamak adına randevunun 24 saat öncesinden girilmesini istiyorlar, giriş yapıldıktan sonra geç dönüş yapıyorlar ve o tarih ve saatte doktorun boş randevusu yok ise bizi arayarak bilgi veriyorlar ve yine sistemden giriş yapmamızı istiyorlar. Tabi 24 saat kuralı olduğu için istediğimiz tarihe bir türlü randevumuzu alamıyoruz. 4 kişilik bir aile olduğumuz için malumunuz bu süreçte randevu oluşturmak artık bir zulüm haline dönüşmüştür. Hiçbir zaman istediğimiz tarih ve saate randevularımızı oluşturmuyorlar sürekli sisteme yönlendirip 24 saat kuralını işletiyorlar. Çalıştığım kurumdaki hemen hemen tüm çalışanların aynı şikayetleri olması sebebi bildirinin faydalı olacağı düşüncesindeyim.

31 Temmuz 2023 13:36 (Şikayetten 1 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4130167 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

01 Ağustos 2023 17:37

Söz konusu başvurunuza dair 4130167 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Derya sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 23:30

Anadolu Sigorta Avantajlı Network Uygulaması

13 Ekim 2023 17:30

22 Eylül 2023 10:42
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta Avantajı Network Saçmalığı

08 Temmuz 2024 17:41