Burak sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Olimpik Hamamı Hamamdaki Hizmet Problemleri

29 Temmuz 2024 18:08

Saat 1'de aradım, 3'te geleceğimi söyledim. Yağlı masaj için tamam dediler. Gittim, tam 3'te arkadaş aynen bu şekilde 'yemek yiyeceğim, 1 saatten önce yapamam' dedi. Ben de işimin olduğunu söyledim, 1 saat sürecekse bekleyemem dedim. Kasadaki arkadaş 'abi yarım saate saunaya gir, keseni yaptır, hemen alalım' dedi. Tamam dedim, girdim çıktım, bir köşeye oturttular, 120 TL'lik bir de içecek söylediler. 40 dakika oldu. Masajı yapacak olan H**** arkadaş bir sağa gidiyor, biriyle selamlaşıyor, bir sola gidiyor, başka biriyle selamlaşıyor. 40 dakika sonra yanıma geldi. 'Hazır mısın?' diyor. Dedim, seni bekliyorum. Gitti, hazırlanmaya bir 10 dakika da öyle geçti. Totalde bir saati geçti. Zaten ben de odaya gidince haliyle sordum, 'Bu işi size zorla mı yaptırıyorlar?' diye. Adamın bana dediği şey: 'Ben masaj yapmıyorum, git şikayetin varsa kasaya söyle.' Ben de zaten yaptırmayacağım. 'Senin gibi bir insandan nasıl verim alacağım ki?' dedim. Kasaya gittim, ücret iadesi istedim. Haliyle derdimi anlattım. Sonra o H**** denen arkadaş geldi. 'Neden bağırıyorsun, millet duyuyor' diyor. Tamam da ben kimse duymasın diye derdimi ona odada anlatırken 'git kasaya söyle' diyen kendisiydi. Şimdi gelmiş 'millet duyuyor' diyor. Duysun tabi, paramızla bizi rezil mi edeceksin? Kasadaki arkadaşlar, sahibi sanırım, ısrar ediyor. 'Yapsın yağlı masaj' diye. Dedim, 'Bir verim alamam ki.' H**** arkadaşın dediği laf şu: 'Zaten bu saatten sonra yapmam, isterlerse kovsunlar.' Adamlar ağzını açıp tek kelime etmedi. 3 kardeşim, ben ve eşim, 5 kişilik üyeliğimiz var. O H**** arkadaş yüzünden tekrar yenilemeyeceğiz ve bir daha bu işletmeden içeri adım bile atmam. Emin olun, çevremdeki kimseyi de sokmam oraya. Bu saatten sonra hepsine de yaşadığım bu olayı anlatıp buraya yorum yapmalarını sağlayacağım, emin olabilirsiniz.

30 Temmuz 2024 09:38

Öncelikle bahse geçen süre arkadaşınızın yemek molasında olması beni ilgilendirmiyor ben sizden randevuda almadım eğer 3 te beni masaja alabilecekseniz gelirim diye aradım telefondaki hanım efendi sorayım dedi sordu ve geri döndü 3 te gelin alacaklar dedi madem randevu sisteminiz yok madem arkadaşınız müsait değil o zaman telefonda söyleyebilirsiniz üstelik kasadaki arkadaşınız evet hanımefendi benimle konuştu gerekirse ben masaja girerim diye alırız dedim ve ondan gelin dedim diye söyledi şimdi ya bu arkadaşlar yalancı ya da sizin birbirinizden haberiniz yok üstelik burası sizin kötü yorumlarınızla dolu dün kasada gösterdiğiniz kabalığı burda her şikayet yazana göstermişsiniz böcek resmi atanı bile suçlamışsınız hiç kimseye ne güler yüz ne de anlayış gösteriyorsunuz sadece bir ticarethanesiniz içeceği de gözlüklü havlucu söyledi otur abi içecek bişi söyleyelim diye hiçbir şey bilmeden ahkam kesiyorsunuz her anlamda memnuniyetsiz bir işletmesiniz insanlar rahatlamak için gelip de geriliyorsa bunu kendinize bir sormalısınız son olarak da bende esnafım siz benim profilimi sorgulayacak çapta değilsiniz benim tanıdığım yüzlerce insan gidiyor oraya onlarında bu saçma sapan muameleyi görmemesi için elimden geleni yapacağım tabii ki ben parasını verdiğim bir hizmeti alamadım bu bizim kanunlarımızda bir suç üyelik ücreti iptali dahil bana hakaret hem sözlü hem davranış olarak sizi mahkemeye vereceğimden emin olabilirsiniz milletin hakkını yemeye çok alışmışsınız ve emin olun buradaki birkaç kişiyle ortak açılacak bir dava olacak. Dip not olarak ben arkadaşınız h*** beye size zorlamı yaptırıyorlar bu işi derken arkadaşınız yemek yemiyordu tam 40 dakika kapıda milleti karşılayıp bir sağa bir sola gidip suratıma baktığını kameralarınızdan çok net görebilirsiniz müşterilerinize para olarak değil de insan olarak bakmayı deneyin lütfen.

30 Temmuz 2024 14:38

Ne kadar korkup ta yorumunuzu silseniz de ekran fotosu aldım

30 Temmuz 2024 14:43

Buyurun avukatlarla konuştuk firmanızı dava edeceğiz

Mimar Sinan Hamamı Hamam Deneyiminde Hayal Kırıklığı

01 Nisan 2025 14:14

So Luxury SPA Hizmet Kalitesi Sıfır

18 Şubat 2025 17:16
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 23:09