Büşra sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 23:09

Bir daha buraya gidersem yazıklar olsun. 4 saat kese köpük için bekletildik. 3 defa beni göbek taşına alıp başka bir çalışan hanımefendiyi bırak, bu hanımefendiyi al dedi. Çalışana gidip bu yaptığınız hiç hoş bir davranış değil dediğimdeyse geçin, içeri deyip üslupsuzca sesini yükseltmesi üstüne üstlük masaja çıktım.

3. Katta tam masaj koltuğuna oturdum, siyah gömlekli bayan oranın sorumlusuymuş. Diğer hanımefendiyle birlikte ikiniz masaja geçin dedi. Çalışan hanımefendinin masajına başlayacaktım demese gene ben bekleyecektim. Yaptırmak istemiyorum deyince sorumlu kişi gelip kinayeli bir şekilde siz keyfinize bakın dedi.

Spadan çıktım, ne göreyim kollarım, göğsümün üst kısmı, bacaklarımın arkası kabarmış, sırtımın kaç bölgesi kızarık, kabarık ve canımın acısından oturamıyorum. Yazıklar olsun, verilen para da zaman da çöpten başka bir şey değil.

21 Eylül 2024 22:58

Bir daha buraya gidersem yazıklar olsun 4 saat kese kopuk için bekletildik 3 defa beni göbek taşına alıp başka bir çalışan hanfendiyi bırak bu hanfendiyi al dedi çalışana gidip bu yaptığınız hiç hoş bir davranış değil  sesini yukseltmessi üstüne ustuk masaja çıktım 3. Katta tam masaj koltuğuna oturdum siyah gömlekli bayan oranın sorumlusuymuş diğer hanfendiyle birlikte ikiniz masaja geçin dedi çalışan hanımefendinin masajına baslicaktim demese gene ben bekleyecektim yaptırmak istemiyorum deyince sorumlu kisi gelip kinayeli bir şekilde siz keyfinize bakin dedi spadan çıktım ne göreyim kollarım gogusumun üst kısmı bacaklarımın arkası kabarmış sırtımın kaç bölgesi kızarık kabarık ve canimin acısından oturamıyorum asla tavsiye etmiyorum Yazıklar olsun

Ek

Mimar Sinan Hamamı Hamam Deneyiminde Hayal Kırıklığı

01 Nisan 2025 14:14

Süreyya Hamam (Maltepe) İlk Ve Son Oldu.

11 Haziran 2024 01:24
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Bosspa Hamamda Saygısız Personel Ve Kötü Müşteri Deneyimi

Kader