Anadolu Hayat Bireysel Emeklilik Fon Almayıp Paramızı Bekletmekte.

17 Temmuz 2023 10:22

9578487 numaralı Anadolu Hayat Bireysel Emeklilik hesabımda maddi olarak zarara uğratılıyorum. Altın katılım fonunda olmama ve üç taksit ödememe rağmen sadece bir taksitle fon alımı yapıldı. Diğer taksit ödemelerini bekleyen ödeme talimatı olarak günlerce hesapta bekletmekteler. Fonlar günlerdir yükselmekte. Acaba kaç ay sonra alacaklar. Ayrıca hesaba 3 taksit ödenmesine rağmen devlet katkı payı ödemesi yapılmamakta. Bireysel emekliliği açarken binbir dille ikna ederler gerçeğe gelince paranızın değerini öldürürler. Ne kesintisi yapacaksanız yapın poliçemin iptal edilip kesintilerden sonra kalan paranın iade edilmesini talep ediyorum.

17 Ağustos 2023 14:04

Anadolu Hayat Emeklilik' ten bireysel emeklilik hesabı açtırdım. Şimdiye kadar 4 defa kredi kartımdan prim peşin olarak kesilmesine rağmen poliçeme 1 prim eksik işleniyor. Bu 1 primi de bekleyen talimatlar kısmında bekletiyor. Ayrıca fon alım talimatını 1 ay sonra gerçekleştiriyor. 4 prim ödememe rağmen sadece 1 prim için devlet katkısı hesabıma geçti. Devlet katlılarını geç yatırıyorlar. BES açtırdığıma bin pişman oldum. Ayrıca ne olduğunu bilmediğim kesintiler yapıyor ve sadece kesinti olarak gösteriyor. Kesintinin hangi kalemlerde olduğu belli değil. Bu şirketten BES artırmayın. Daha düzgün çalışan şirketler var.

Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Bireysel Emeklilikte Eksik Ve Yanıltıcı Bilgiyle Yüksek Kesinti Mağduriyeti

20 Haziran 2025 16:12

BES İptali Sonrası Anapara Kesintisi Ve Ödeme Sorunu

14 Ekim 2025 10:26
Nuhcan sonuçtan hiç memnun değil

Bireysel Emeklilikten Erken Çıkışta Yüksek Kesinti Mağduriyeti

30 Eylül 2025 13:36