Efes Pilsen Ve Diğer Marka Biraların Alkol Oranları Düşürülmüş Su Gibi

03 Ocak 2024 18:56

28 12 2023 tarihinde Migros'tan 5 adet 4 lü kutu 2 adet 4 lü şişe Efes Pilsen özel seri bira aldım. Alkol oranını aşırı derecede düşürmüşler. 12 tane bira içtim hiçbir etkisi olmadı su dan hiçbir farkı yok. Eskiden 4 bira içtiğimde etkisini görüyordum. Kalan biraları Migros'a iade etmek istedim almadılar. Firmayla iletişime geçin dediler. Yetkililer benimle iletişime geçmesini kalan biraları iade etmek istiyorum. Paramızı çöpten çöpten toplamıyoruz. Biraların alkol düşürmesini AKP istediği için mi düşürdü merak ettim yanıtınızı bekliyorum

04 Ocak 2024 10:28 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Anadolu Efes, 1969 yılından bu yana tüm fabrikalarında aynı kalite ve standartta yüksek teknoloji ile üretim yapmakta, Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile üretilmiş geniş ürün portföyünü tüketicileri ile buluşturmaktadır. Ulusal bira pazarında en büyük pay sahibi olarak, liderlik sorumluluğunun ve değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmenin temel şartlarından birinin tüketici mutluluğu olduğunun bilinci ile; Anadolu Efes kalite ve gıda güvenliğini, müşteri odaklı çalışmayı bir yaşam biçimi olarak kabul etmiş, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirmiştir. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş.

04 Ocak 2024 12:23

Serhan sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Bira Eksik Dolum ve Tat Koku Değişikliği

06 Ağustos 2023 22:54
Ekrem sonuçtan çok memnun

Ekrem
27 Şubat 2024 11:43
"Süreç içerisinde iki kişiyle görüştüm. İlk başta 444'lü bir numaradan aradılar. Beyefendinin adını hatırlamıyorum. Detaylı bir şekilde anlattı aldıkları aksiyonları. Müşteri memnuniyetine ve kalite kontrol konusuna verdikleri öneme inandım. Şişeyi kontrol etmek için teslim almak istediler. Oruç Ali Bey geldi, küçük de bir paket getirmiş (4 adet bira), indim şişeyi teslim ettim ve hediyeyi teslim aldım. Markaya ve benimle iletişime geçen insanlara nezaketleri, anlayışları ve göndermiş oldukları hediye için teşekkür ederim :) Hepinize iyi günler diliyorum."
Tuborg Filtresiz Tortu Ve Gaz Kaçması
Yigit sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Asitsiz 1 Kasa Bira

15 Kasım 2023 18:39
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Depozitolu Bremen Bira Şişeleri İade Alınmıyor, Otomatik Mesajlar Çözüm Sunmuyor

08 Temmuz 2025 12:33