İsmail sonuçtan çok memnun

Amesia Kampanya Yanıltmacası!

15 Kasım 2024 14:21
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Firma müdürü beni arayarak gerekli izahatı yapmış ve yaşanan olayın perde arkasını anlatmıştır. Gerçekten insana değer veren bir bakış açıları var ilgi ve alakaları ile beni fazlasıyla mahcup ettiler. Firma müdürüne ve emeği geçen çalışanlara teşekkür ediyorum.”

Amesia firması tarafıma 13. Yılı olması hasebiyle yapılan alışverişte kargo ücretsiz kampanyası başlattığını SMS yoluyla tarafıma iletmiştir. Bende alışveriş yapmak için siteye girdim ve ürünleri sepete ekledim. Ödeme sayfasında ürünlerin ellerinde olmadığının mesajı düştü. Arkadaşımı arayarak onun denemesini istedim bana ürün yok diyen firma arkadaşıma benden sonra yapmasına rağmen ürünü sattı. Belirtilen müşteri hizmetleri numarasını aradım anlattım konuya vakıf olmadıkları için geçiştirici şeyler söylediler.

İsmail
İsmail
15 Kasım 2024 17:01

Amesia
Amesia

Merhaba İsmail Bey, Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Kampanya sürecimiz boyunca stoklarımız hızla tükenmekte ve tekrar yenilenmektedir. Sorunun kaynağı bu olabilir. Sistemsel bir sorun olması ihtimaline karşılık hizmet aldığımız firma ile iletişime geçilmiştir. Ekiplerimiz size destek olmak için iletişim kuracaktır. Konu ile ilgili bizi aradığınız ve ilgi, alakalınız için teşekkür ederiz.

Eylem sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2025 13:40

Mediha