Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

AMD Hazır Sistem Ekran Kararma Hatası Ekran Kartı Çöktü Hatası

AMD Hazır Sistem Ekran Kararma Hatası Ekran Kartı Çöktü Hatası
12 Nisan 2023 06:42

3 Mart 2023'te hazır sistem siparişi verdim tam tamına 13.699.47 liralık dün 11 Mart saat 18:32'de elime sistem ulaştı ekran kartımı çıkardım hazır sisteme sorunsuz bir şekilde taktım ve oyunlarımı indirdim oyunlarımı indirirken yaklaşık 4 defa siyah ekran hatası aldım ekran sürekli gidiyor ve geliyor AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti hatasıyla AMD hata raporu beni sürekli siyah ekrandan sonra uyarıyor bunun çözümlerine baktığım zaman Bios update ya da ekran kartı update yapmamı söylüyorlar, ekran kartım zaten son güncel seviyede Bios yapmayı da bilmiyorum kasayı göndermeden önce deneme performansı yaptığınızı söylüyorsunuz tamamen sadece kasa açılıyor mu açılmıyor mu ona bakıyorsunuz eminim hiçbir oyun deneyimi yaptığınızı düşünmüyorum saat 9'u bekliyorum hala uyumadım beni uykumdan mahrum bıraktınız çok pişmanım.

12 Nisan 2023 06:28

Hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim ne heveslerle gelecek olan kasamda güzel oyunlar oynayacağımı ve vakit geçireceğimi düşünürken böyle şeylerle mahrum kaldı bu arada valorantta girdiğiniz an poligonda elinde bıçak varken oyun kapanıp ekran kartınız çöktü sürücü güncel olup olmadığını kontrol edin diyor ekran kartım son güncel seviyede

12 Nisan 2023 06:32

Sürekli 15 dakikaya bir ya da 10 dakikaya bir böyle ekranım kararıyor ve geri açılıyor açıldığı vakit bazı uygulamaları kapatıyor özellikle discord

AMD Adrenalin Yazılımı Sorunları Ve Ekran Kartı Isınma Problemi

Ertuğrul
24 Mart 03:24
AMD Adrenalin Yazılımı Sorunları Ve Ekran Kartı Isınma Problemi
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
10 Mart 13:31
AMD Ekran Kartı Sipariş Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Ekran Kartı Olmadan Sistem Açılmıyor, CPU Ve VGA Işıkları Yanıyor

Samet
11 Temmuz 13:03
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
01 Nisan 22:52