Amasya Üniversitesi Hastanesi İletişim Ve Mobbing Sorunları

01 Kasım 2024 22:12

Amasya Üniversitesi sabuncuoğlu devlet Hastanesi kadın doğum bölümünde yatmakta olan hastam için iletişim kuramıyoruz. Bütün hastalar mahcubiyetle isteklerini belirtiyor. Birkaç hemşire hariç geri kalan her personelden her an azar yemeye hazır şekilde iletişim kurulmaya çalışılıyor. Bir üst merci ile asla görüşemiyoruz. Ne söylense bizimle alakalı bir durum değil. Hasta ve yakını olarak ciddi bir mobbing görüldüğünü düşünüyorum. Üsluplar sıkıntılı, açık ve net iletişim asla yok.

Sürekli yangın merdiveni adı altındaki boşlukta kadın doğum servisinde sadece personele özel sigara içiliyor. Yakın olan odalar ve her yer sigara dumanı içeriyor. Odalarda dahil bu odalarda bebekler yatıyor. Artık hastam, lütfen hiçbir şey söyleme de bize kötü davranmasınlar, diyor. Bu ciddi bir mobbing. Herkes bu işi hayır kurumu olarak yapmıyor. Her ayın 15'inde bunun karşılığının alındığını düşünüyorum. Her bir şeyde müracaat edildiğinde oflaya puflaya geliniyor hastaların yanına. Sebebi nedir?

24 Kasım 2023 11:18

24 Kasım 2023 11:24

Sağlık Hizmetlerinde Saygısızlık Ve İlgisizlik

21 Nisan 2025 02:45

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastane Ziyaretimde Yaşadığım Olumsuz Deneyim

02 Mayıs 2024 14:46