Semih sonuçtan hiç memnun değil

Altınbaş Mağaza Ve İnternet Sitesi Arasındaki Fark Uçurumu

06 Mayıs 2024 17:08

28 Nisan tarihinde 41 Burda Altınbaş mağazasından pırlanta baget yüzük aldım. 13 bin tl ücret ödedim. Daha sonra yüzük taşı küçük geldiği için 01 mayıs tarihinde Gebze Center Altınbaş mağazasından NV996-2-8K ürün kodlu ürününüzü 11 bin tl fark ödeyerek 24 bin tl'ye aldım. İlk ürünü aldığımda indirimden yararlanmıştım ancak bu alışverişte herhangi bir indirim olmadı. Ancak daha sonra siteden kontrol ettiğimde aynı karatlı ürün 15.881 TL olarak gözükmekte. Bu fiyat farkı nasıl bu kadar çok olabilir onu anlamış değilim. Ürünü iade edip internet sitesi üzerinden satın almak istiyorum. Mağazalara gittiğimde iade olmadığı söylendi. Müşteri hizmetlerine ulaştım ama bir çözüm yolu üretilmedi.

06 Mayıs 2024 17:24 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Talebinizle ilgili, telefon yoluyla görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Altınbaş Mücevherat

07 Mayıs 2024 08:50

Talebimizle ilgili "istediğiniz yere başvurabilirsiniz" diyerek çok yardımcı oldunuz gerçekten. Umarım Altınbaş'tan alışveriş yapmadan önce burayı kontrol edersiniz. Mağazada ürünü beğenin online mağazadan alın. Mağazalar gerçekten pişmanlık. Ortada apaçık bir fiyat uçurumu olmasına rağmen müşteriye yardımcı olmamak konusunda çok başarılılar. Yaşanan mağduriyet için hiçbir şekilde olumlu, yapıcı çözüm önerisi sunulmadı. Bu kadar katı ve müşteri memnuniyetini hiçe saymak size hiçbir şey kazandırmayacaktır.

07 Mayıs 2024 09:04

Değerli Müşterimiz , Talebinize istinaden tarafınıza telefon ile bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Altınbaş Mücevherat

07 Mayıs 2024 09:48

Bugün herhangi bir arama yapılmadı. Otomatik cevap veriliyor sanırım. Yanlış bilgi vermemenizi rica ederim.

Havva sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 17:31
Aygul sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2025 15:23
Özge sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2025 12:55
Sürekli Arızalanan Yüzük, Değişim Talebine Rağmen Yine Tamir Edildi!
Sürekli Arızalanan Yüzük, Değişim Talebine Rağmen Yine Tamir Edildi!
surekli-arizalanan-yuzuk-degisim-talebine-ragmen-yine-tamir-edildi-1.jpg