Alpina Ocak Kurulumunda Çifte Ücret Şoku

10 Ekim 2024 17:07

Sok marketten alpina ocak set aldım. A**** E***** Servisi olan 541.7317709 numaralı telefonu aradım. Geldiler ocak doğal gazlı normale dönecek 550.-Tl ödemesi var dedi. Bende 550 lirayı ödedim. Normale geçti. Ocak kurulumu mobilyacıya kasa yaptır. Haber ver gelip takalım dedi. Bu olay 31.08.2024 tarihinde oldu. Mobilyacıya kasa yaptırdım. Haber veriyorum Servis ücreti isterim diyor. Bu servis alpina ocağın barkodunu çekip firmaya gönderdi. Parasını aldığı halde benden tekrar kurulum ücreti niye almak istiyor. Müşteri hizmetlerini aradım servis haklı alması gerekir dedi. Bende aldığıma pişman ettiniz yazıklar olsun dedim. Kurulum ücretini firmadan alan servis niye benden kurulum ücreti alıyor anlamıyorum. Eğer olumlu cevap verilmez ise Tüketici Hakları'na kadar gideceğim. Demek ki malları kaliteli değil arkalarında durmuyorlar. demektir. Bu hareket

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Alpina Ankastre Kurulum Ve Servis Sorunları

11 Ekim 2024 01:02
Alpina Ankastre Kurulum Ve Servis Sorunları
Veysel sonuçtan memnun

Veysel
10 Temmuz 2024 15:37
"İncelikle Teka genel merkez müşteri hizmetlerinde görevli olan zubeyde hanıma çok teşekkür ederim çok ilgilendi sürekli dönüş sağladı gayet kibar ve karşısındaki insana saygılı bir bayan bir çalışan. Şikayette yazdığım gibi ankastre setin Ocak düğmesinden sıkışma vardı gelen personel kırmış apar topar kaçmış benden düğme ve servis ücreti talep edilmişti sağ olsun Zübeyde hanim düğmenin yenisini ücretsiz yollattı servis ücreti de aldırmadı sadece 1000 TL isçilik ödedik o kadar çok ilgilendi genel merkez. Teka genel merkez olarak ürününün kesinlikle arkasında. Ana servis olarak b... Ş para etmez yeterlilik belgesi egitimi olmayan is bilmeyen daha çok zarar veren insanla. Kesinlikle usta değiller piyasaya tamir ettirilse belki daha iyi olur o derece"
Teka Yetkili Servis Mağduriyeti Ocak Anahtarım Boşa Dönüyor
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
19 Aralık 2023 10:45