Alye sonuçtan hiç memnun değil

Alpina Ankastre'nin Patlama Korkusu Ve Çakmak Sorunu

20 Aralık 2024 15:37

Merhaba, beş ay önce Şok'tan Alpina ankastre aldık. Ürün beyazdı ama siyah getirdiler. Ürün kurulumu yaptıktan sonra fark ettik, değişim için siyahın da beyazın da aynı görevi gördüğünü söylediler. Biz de sorun çıkarmadık, parasını vermiştik sonuçta. Ürünü beş aya yakın bir süre kullanıyoruz. Şu an, görselini ekleyeceğim şekilde ara ara ateş veriyor. Patlayacakmış korkusu var, fırın kesinlikle güzel çalışmıyor, buharda pişiriyor, küçük gözdeki çakmak bozuldu, yanmıyor. Ürünü ilk taktıkları zaman da zaten o çalışmıyordu. Ürün sürekli çakmak sesi çıkarıp duruyor, herhangi bir düğmeye basmasak bile ve bu saatlerce devam ediyor. Garanti bir ara geldi, kontrol etti, düzeldiğini söyledi fakat yine çalışmıyor ve kendiliğinden içeriden herhangi bir müdahalede bulunmadığımız halde bu şekilde oldu. Alpina yetkilileri buna müdahale etsin. 6000 TL bir ödeme yaptık. Ürüne Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmak istemiyoruz, ürünün beyaz ile değişimini istiyoruz. Bozulan gözü için sürekli garanti ile uğraşmak istemiyoruz. Garantiyi aradığımızda kesinlikle müşteri yanlısı konuşmuyorlar, gelirsek sonra sizden ücret alırız diyorlar. Yani benim ürünün çakmağını nasıl bozabilme ihtimalim var ki? Kendi kendine bozuluyor ki daha önce gelip kontrol etmiş, ürünün hatasının olduğunu zaten kendileri de söylemişlerdi.

17 Nisan 2025 21:25
Alpina Ankastre Setinde Güvenlik Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Kurulumda Ek Ücret Ve Yanlış Ürün Mağduriyeti

03 Temmuz 2025 18:27
Esma sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 14:38
Alpina Ankastre Seti İle İlgili Şikayet
Mehmetcan sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 18:10

06 Ekim 2023 16:29