06 Ağustos 2024 01:01

İstanbul Kaynarca alpi diş hastanesinde implant yaptırmak için gittim. Daha önce devlet hastanesinde 3 kez köprü yapıldı ve başarısız olundu, implant olmaz dediler. Tekrar köprü yapmak istediler. Devlet hastanesinin kötü yaptığını, kendilerinin daha iyi yapacağını söylediler. Sonra köprüye karar verdik.

Bu süreçte hiç maddiyattan kaçmadık. 3 kere monozirkonlarım kırıldı. Sürekli dişlerimi törpüleyerek küçülttüler. Sonra zirkonlar hep kırılıyordu. Bu kez porselen yapmak istediler. Kendi hatalarından ötürü dişimi törpüleyince dişim kanala girdi. Günlerce acı çektim. 20 gün randevu vermediler. Bu süreçte devlet hastanesine gittim. Dişimin altında bir kist olduğunu ve dişimin çekileceğini söylediler. Hastane beni bir buçuk yıl süründürdü. Sonra köprü olmayınca mesafe yok, implant dediler.

Ben en başta mesafe yok demiştim. 6 diş yaptırdım. En son 3 dişle hastaneden ayrıldım ve hala kanal yapılan diş bile ağrıyor, çiğneme yapamıyorum. Sonuç olarak bir sürü para verdim. İmplanta dönünce a metodunu denedik olmadı, şimdi b metodunu deniyoruz diyorlar. Bana verilen danışman aynur'dan da şikayetçiyim. Kendisi tam bir mahalle ağzıyla konuşan biri. Abla diye hitap eden bütün hastaları, kendisi prim alabilmek için yanlış metotlara başvuran biri. Hastane randevu sistemi iyi değil.

Randevu veriyorlar, gidiyorum saatlerce bekliyorum. Bugün randevunuz yok, yanlış kişi aranmış ya da üsteki danışman alttakine suç atıyor. Hiçbir hizmet alamadım. Dişimden oldum. Paramdan da oldum. Ödediğim 28 bin tl'yi geri istiyorum. Daha pek çok yazılacak şey var ki bunu mahkemeye taşıyacağım. Attığım fotoğrafa lütfen detaylı bakın. Çekilen dişin bir tutuculuğu kalmış mı? Törpülenmekten ön dişlerimi lamine yaptırdım. Diş Eti çekilmesinden ötürü diş bağını kestiler.

Şu an gülerken bütün diş etlerim kötü gözüküyor ve iz kalmış. Bunu da ekliyorum resimlere. Bana imzalatılan sözleşmede bu yazıyor mu? Şikayetim o kadar çok ki bu sadece yarısı. Paramı helal etmiyorum ve yaşadığım süreci CİMER'e, mahkemeye her yere taşıyacağım.

06 Ağustos 2024 12:41 (Şikayetten 11 saat sonra)

Yaman

Elif hanım hangi marka implant kullandılar implant uygulayan hekim uzmanmi?

Alpi Diş Hastanesi'nde İade Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Şule
28 Şubat 10:00
Alpi Diş Hastanesi'nde İade Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Diş Tedavisinde Yaşanan Büyük Mağduriyet

Gürsoy
02 Ekim 2024 14:00
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
09 Aralık 2024 16:54