30 Temmuz 2023 16:57

Konya'daki Alo kapı www.alokapi.com.tr sitesinden 7 adet kapı aldık almaz olaydık! Böyle sorumsuz saçma organizasyon yapan bir firma görmedim.
Bize kapılar hazır olduğunda kapı resmi çekip atacaklarını söylediler ama atmadılar yola çıktığında arayacaklarını söylediler aramadılar. Kapıları getirdikleri gün nakliye firması arıyor getiriyoruz diye neyse getirdi nakliyeci ben bunları indirmem diye saygısız bir tavırla cevap veriyor ki bize ürünler getirildiğinde araçtan indirileceği söylendi neyse aradım firmayı beyefendi toplantıda olduğunu söyledi nakliyeciyi ikna etmeye çalışıp ikna edemediler. Siz biri aracılığı ile indirin makul bir fiyat ile anlaşın biz yollayacağız denildi. 350 TL tuttuğunu söyledim neredeyse bir hafta oldu hala yollanmadı. Muhasebe sıraya koyuyormuş! Ne saçma 350 TL'nin sırası mı olur ya!
Daha bitmedi! Ürünler kamyondan indirildikten sonra nakliyeci 1500 TL ödemeniz var diyor. Nakliyecinin dünyadan haberi yok. Firmanın ödeyeceğini bile bilmiyor. Bir turda bu konunun tantanası yapıldı. Resmen rezalet!
Neyse kapıları açtık böyle kalitesiz bir görüntü olamaz, parçalar deseniz pazıl gibi kapılarda lekeler. Üzerindeki desen deseniz silik belli belirsiz. Onca paramız resmen çöp oldu. Gereken yerlere şikayetimi yapacağım!

05 Ağustos 2023 22:09

25 Temmuz 2023 18:02
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 13:58
Teslimat Ve Kurulumda Yaşanan Büyük Sorunlar
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Sineklik Adlı Firma Pişmanlıktır

26 Haziran 2023 17:41
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 12:46
Baloğulları Mobilya (Kazan) Teslimat Ve Ürün Kalitesi Konusunda Büyük Hayal Kırıklığı!