Allianz Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Birçok Yerde Geçmiyor

30 Mayıs 2023 18:09

2 yıldır Allianz Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmaktayım. Fiyatların aşırı yükselmesine rağmen Allianz'ın kalitesine güveniyordum. Ta ki bu yıla kadar. Geçen yaz yenilemiş olduğum poliçemde hastane ağı çok genişken bu sene çok çok az. İzmir'de ikamet ediyorum. Birer birer anlaşmalı hastaneler azalıyor. Medical Point hastanesine gittiğimde anlaşmanın bittiğini duydum ve ani şekilde sonlanan anlaşmayı etik bulmadım. Aylar öncesi ayarladığım muayene tarihime rağmen muayene olamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda yıl içince istediği gibi anlaşmaların yap boz yapılabildiğini öğrendim. Ben sigortayı yaparken özellikle medical Point için yapmıştım. Madem anlaşma bitiyor o zaman bittiği tarih sonrasındakileri kapsamasın. Verilen hakkı alır gibi bir muamele mevcut. Can hastanesinde arkadaşım endokrine d*** Sigorta gibi adı duyulmamış bir sigorta ile muayene olurken ben Allianz ile muayene olamıyorum anlaşma yok. Özetle söylemek gerekirse Allianz artık etik değerlerden uzaklaşmış, hastane ağı minimal kalmış daralmış bir sigorta olmuş, birçok yerde geçmeyen eski namından uzaklaşan bir hizmet anlayışı hakim olmuş, yazık gerçekten güvenimiz çok kırıldı.

06 Haziran 2023 17:14
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Anlaşmasız Hastane Nedeniyle Check-up Hizmetinden Yararlanamama Mağduriyeti

07 Kasım 2025 14:13
Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allın Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yeniletmeme İşgüzarlığı

03 Eylül 2024 18:09
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2023 11:11

22 Temmuz 2023 18:47