Serap sonuçtan memnun değil

Alice Store Hatalı Ürünü Kabul Etmiyor

24 Ekim 2023 18:34

Alicestore adlı Instagram mağazasından 2 adet gömlek aldım. Her ikisi de ilk giymede kollarından kumaşı erimeye başladı, yırtık içinde. Sadece 1 defa giydim. Terziye gösterdim kumaşı hatalı dedi. Aldığım firmaya ilettim kabul etmiyor. Instagram sayfalarına bu durumu yazıyorum, anında siliyorlar. Maksadım diğer müşterileri uyarmak, düşünüp alsınlar sonuçta. Firmadan şikayetçiyim.

28 Ekim 2023 12:38 (Şikayetten 3 gün sonra)
28 Ekim 2023 14:33

Sıkıntımız surda ki ben ürünü aldığım gibi giymedim. Bunu defalarca anlatıyorum ama firma bir türlü anlamamakta ısrarcı. Videodan da görüleceği üzere bir kumaş bu kadar kolay yırtılır mı. Evet ilk üründen sonra 2 ürünü sipariş ettim çünkü modeli de çok beğenmiştim. Ama dediğim gibi yeşili ilk giydikten sonra kolları yırtık içinde kaldı. Instagram'dan saldırı iftira kısmına gelince. Derdimi anlattım, sildiler. Bir müşteri yorumunun altına yorum yapınca o müşteri de şikayetçi olduğunu yazdı. Hatta hakkımı helal etmiyorum bana yırtık geldi diye yazdı. Sanırım bu durum hiç hoşlarına gitmemiş olacak ki beni engellediler. Durum budur. En azından bir özür beklerdim. Kumaş hatalı sonuçta. Onlar da al sat yapan firma. Yani bu çok olabilir bir durum. Olumsuz yorumlara tahammül edememek ayrıca düşündürücü.

28 Ekim 2023 14:50

Marka karalamak diye bir şey yok. Kabul etmiyorum. Tiril pantolon da aldım oradan. Ve çok severek giyiyorum. Sorun yok. Ben ürünü şikayet ediyorum.

Cahide
Cahide
Benzer Şikayeti Var

Ürün iyi çıkınca bir şey yok kusurlu ürün gönderdiklerinde asla arkasında durmayan bir satıcıdır.

Cahide sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 12:11

29 Temmuz 2023 08:43