Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Ali Osman Ulusoy Firmasında Rezil De Olduk

Ali Osman Ulusoy Firmasında Rezil De Olduk
29 Aralık 2023 23:31

Merhaba, bugün Tekirdağ Kapaklı dan Ordu ya gitmek için 20:00 arabasına bilet aldım günler öncesinden. Bugün saat 18:18 de Ali Osman Ulusoy firmasından aracın bakıma alındığını farklı bir araçla gideceğimizin bilgisi verildi. Aracın hareket saatinin 19:30 olduğu söylendi. Yine Ali Osman Ulusoy firmasına ait bir araçla Esenler otogarına geldik ve aktarma yapacağımız bilgisi verildi. Yaklaşık bu soğuk havada 10 dakika gelecek olan aracı bekledik, aracın hareket saatinin 23:30 olduğunu da araç geldiğinde öğrendik. Ben bu firmaya 740 TL bilet ücreti ödedim. Bu ücreti ne dışarıda soğukta beklemek için ne de 1 saat boyunca Esenler otogarda beklemek için vermedim. Aracın bakım periyotları belli iken bilet satmak ve insanları mağdur etmek konusunda alkışlıyorum. Tıkış tıkış koltuklar arasındaki mesafenin bile dar olduğu bir araca mahkum bırakıyorsunuz. 1 saat boyunca Esenler otogarda bekletmek ne demek anlayamıyorum yıl olmuş 2023.

Motorcunun
Motorcunun

Yıl olmuş 2024 hala şikayetlerinizi abartarak ajitasyon yaparak yazıyorsunuz, yazıhanede 7-24 petekler yanar, girmişsindir içeride sıcakta oturmuşsundur yalandan dışarıda soğukta bekledik diyorsun. Aynen

Deniz
Deniz

Ajitasyona gerek olmadan kameraları inceleyerek o insanların hepsinin dışarıda benim de beklediğim görüntüyü görmeniz sizin için yeterli cevap olacaktır.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 09:21
Ali Osman Ulusoy İnsan Hayatından Önemli Hiçbir Şey Yok