Çağla sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 13:37

Yıllardır aynı markadan kullandığım günlük numaralı lenslerimde bugün takmaya çalıştığımda gözüm anında kıpkırmızı oldu ve lensi dışarı attı. Yakından baktığımda bir kenarının kesilmiş gibi olduğunu fark ettim. Bu bir üretim ve kalite kontrol hatasıdır. Göz gibi hassas bir organ için üretilen bir üründe bu tip hatalar olmaması gerekir. Yaklaşık 15 senedir kullandığım bu markanın kalitesizliği ve maliyetler bu denli artmışken bir lensin çöpe gitmesi çok üzücü. Firmanın tarafıma açıklama yapmasını talep ediyorum. İlgili fotoğrafları ve seri numaralarını ekte paylaşıyorum.

27 Aralık 2023 12:06 (Şikayetten 3 gün sonra)
02 Ocak 2024 15:33

Merhabalar, Yukarıda talep edilen bilgiler için hatırlatma mesajıdır. Şimdiden teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

04 Haziran 2024 19:38

Mail ile dönüş yapmama rağmen dönüş sağlamadınız. Paketi açılmış ve saniyeler içinde kuruyan lensi nasıl kargolayabilirim? Şikayetim gayet açık ve aldığım yer ile görüştüğümde bu şekilde şikayetlerin olduğundan bahsettiler. Zararım karşılanmadı. Maalesef tercih etmeyeceğim bir marka oldunuz.

05 Haziran 2024 10:41
05 Haziran 2024 11:07

Merhaba, ekteki görselde ilettiğim mail yer alıyor bakabilirsiniz

26 Temmuz 2024 15:11

Mail başlığına baktığımızda referans numarasının eksik yazıldığını görmekteyiz. Ayrıca isminizi aratarak baktığımızda da mailinizi sistemimizde bulamamaktayız. Sağlıklı günler dileriz. Alcon Şikayet Destek Ekibi

Türkler sonuçtan hiç memnun değil

Türkler
14 Mart 2024 11:53

Kötü Kaliteli Lens Göz Sağlığımı Tehlikeye Attı

10 Temmuz 2025 12:22
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 17:10
Iconic Lens İconic Lens Yırtılma Sorunu
Tugba sonuçtan hiç memnun değil

Tugba
28 Ekim 2023 14:25
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 21:07