Alcatel Çocuk Saati: Beklenmedik SOS Çağrıları Ve Yüksek Fatura Şoku

14 Ekim 2024 12:07

Alcatel MT40X Movetime Family Watch 4G Akıllı Çocuk Saati'nin açma kapama tuşu bozuldu. Saati açamadık haliyle. Ancak saat, kendi kendine listesindeki numaralara sayısız SOS çağrısı göndermiş. Bir saniyede bir numaraya 5 adet SOS çağrısı göndermiş. Binlerce SOS çağrısı, binlerce SMS. Durumun farkına varamadığımız için her ay 100 TL gelen faturamız, SMS aşımı nedeniyle 2.800 TL geldi. Perişan olduk. TCL müşteri hizmetleriyle görüştüğümüzde, servise göndermemiz gerektiğini, saatten kaynaklanan hata olup olmadığının tespit edilmesi gerektiğini söylediler. Verdikleri kargo numarası ile KVK servise gönderdik. 15 gün bekledi orada. Sonra tarafımıza iade edildi ve 100 TL de kargo ücretini biz ödedik. Sözde bizi aramışlar da ulaşamamışlar. Gönderdikleri evrakta 1000 TL tamir ücreti talep etmişler. Bizim başımıza gelen sizin de başınıza gelebilir. TCL zararımızı karşılamadı.

Onur
Onur
28 Ekim 2024 09:39

Hiçbir geri dönüş olmadı.

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Suya Dayanıklı Denilen Akıllı Saatler Havuza Girince Bozuldu, Garanti Kapsamında Tamir Edilmedi

Vedat
08 Temmuz 2025 17:51
suya-dayanikli-denilen-akilli-saatler-havuza-girince-bozuldu-garanti-kapsaminda-tamir-edilmedi-1.jpg
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 16:06

Murat
22 Mart 2024 10:18
KVK Servisin Hataları Yüzünden Saat Çöp Oldu - Alcatel Mt40x KVK
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Alcatel Sim Kart Okumama Hatası

02 Ağustos 2023 15:53
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Çocuk Saati Tekrar Bozuldu Servis Ücret Talep Ediyor

08 Eylül 2025 07:22