ALC Yatırım Güvenilir Değil

16 Şubat 2024 16:134.619

ALC Yatırım. hiçbir güvenilirliği yok. Attığınız parayı 'kur farkı 25 TL olarak görüyoruz' diyorlar, 'swap ücreti yok' diyorlar ve sizi işin içine dahil edene kadar her türlü vaatte bulunuyorlar. Para çekme işlemi yapmak istediğinizde ise problemler başlıyor. 932 dolar swap ücreti kesildi. Serbest Marjin'den sürekli olarak paralar kesiliyor, böylece sistemden para çıkarmamanız sağlanıyor. Buraya üye olduğum için çok pişmanım!

4 Nisan 2024 15:56

ALC Yatırım Güvenilmez bir Aracı Kurum. Burada yatırım yapılmaz burda işler tamamen sizin paranızı batırmaya yönelik işliyor. Hesabım artıda olmasına rağmen şikayet vara yazdığım için kapattılar. Attığım parayı çekemedim. Yorumu kaldırmam karşılığında parayı yatıracaklarını söylediler yorum kalktıktan sonra yine yatırmadılar.

19 Şubat 2024 23:16

Eray beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

22 Şubat 2024 12:36

ALC Yatırım Güvenilir Değildir! Kesinlikle ALC yatırıma girmeyin. Ben üye oldum bırakın para kazanmayı attığım parayı dahi çekemiyorum. Swap maliyeti yok komisyon yok dolar kurunu 25 TL'den görüyoruz diyorlar ve bu insanlar çeşitli vaatler vererek sizi bu ise dahil ediyorlar. Sadece 2 işlemden 1150 dolara yakin swap kestiler. Para çekmek istediğinizde problem başlıyor. Her gün ayrı bir kural çıkıyor. Daha önce de bu platform üzerinden şikayette bulundum E*** bey diye biri aradı ve mağduriyetimi gidereceğini söyledi ve yorumunu kaldırmamı rica etti. Yorumu kaldırdıktan sonra hesabımı komple kapattılar ve mesajlarıma telefonlarıma cevap vermediler. Hesabımı tekrar açtıklarında benim dahilim olmadan 2 işlem açmışlar ve 2000 dolar zararda işlemler. Halka arzlara katılabileceğini 1000 dolar kadar alım yapabileceğimi söylediler istediğim zaman işlemi kapatabileceğimi şöyledir hatta kredi çekip buraya yatırıp 15 gün içinde tekrar krediyi kapatabileceğim bile önerildi ama bunların hepsi onların uydurduğu hikayeler. Arkadaşlar paranızı bu ve bunun gibi güvenilmez yatırım araçlarına atmayın. Ben çok pişmanım sizde üzülmeyin diye yazıyorum videoda çekip atacağım en ufak detayına kadar.

22 Şubat 2024 14:21

23 Şubat 2024 13:50

ALC yatırım güvenilir bir aracı kurum değildir! Yapılan işlemlerin hiçbir gerçekliği yoktur. Paranızı bu ve bunun gibi güvenilmez yerlere yatırmayın. E*** Bey Bu platform üzerinden yazdığım şikayetimi bana çözüm sunacaklarını söyleyerek kaldırmamı rica ettiler. Kaldırdım ama sorunum çözülmedi. Artık hakkımı aramak için elimden ne geliyorsa yapacağım.

23 Şubat 2024 13:54

ALC Yatırım Güvenilir Değildir! Kesinlikle ALC yatırıma girmeyin. Ben üye oldum bırakın para kazanmayı attığım parayı dahi çekemiyorum. Swap maliyeti yok komisyon yok dolar kurunu 25 TL'den görüyoruz diyorlar ve bu insanlar çeşitli vaatler vererek sizi bu ise dahil ediyorlar. Sadece 2 işlemden 1150 dolara yakin swap kestiler. Para çekmek istediğinizde problem başlıyor. Her gün ayrı bir kural çıkıyor. Daha önce de bu platform üzerinden şikayette bulundum E*** bey diye biri aradı ve mağduriyetimi gidereceğini söyledi ve yorumunu kaldırmamı rica etti. Yorumu kaldırdıktan sonra hesabımı komple kapattılar ve mesajlarıma telefonlarıma cevap vermediler. Hesabımı tekrar açtıklarında benim dağılım olmadan 2 işlem açmışlar ve 2000 dolar zararda işlemler. Halka arzlara katılabileceğini 1000 dolar kadar alım yapabileceğimi söylediler istediğim zaman işlemi kapatabileceğimi şöyledir hatta kredi çekip buraya yatırıp 15 gün içinde tekrar krediyi kapatabileceğim bile önerildi ama bunların hepsi onların uydurduğu hikayeler. Arkadaşlar paranızı bu ve bunun gibi güvenilmez yatırım araçlarına atmayın. Ben çok pişmanım sizde üzülmeyin diye yazıyorum videoda çekip atacağım en ufak detayına kadar.

26 Şubat 2024 02:28

12 Mart 2024 13:29

Eray Beye İlgisinden ve Yardımlardan Dolayı Teşekkür Ederim.

Yorumlar(11)

Fikri
21 Eylül 2024 08:08

Sorun falan çözülmedi şikayet i silmeyin

Fikri
27 Mayıs 2024 07:33

Bunların kullandığı uygulama sahte kendileri girip sizi zarar etti gösteriyor lar ve para sızdırmaya çalışıyor lar

Caner

20 Mayıs 2024 20:03

Sorun çözüldü mü

Hasan
29 Şubat 2024 12:32

Bende stop olmuştum. Çağrı merkezi müdürü ile konuştuk. Bonusda verdiler. Sonra 1000 dolar kadar bir yatırım yaptım 1600 küsur oldu. Ana paramı çektim. Çalışmaya devam ediyoruz. Böyle devam eder umarım. Bir şey olursa hemen şikayet yazacağım. Çok anlayışlı davrandı müdürleri. Üstelik aynı isimdeyiz. Bence müdürle görüşmek isteyin. Size de hem 2000 dolar yollamışlar dekontunu gösteririz diyorlar ama siz para alamadım yazmışsınız. Bence aldığınız parayı da söyleyin insanlara iftira atar gibi oluyor böyle olunca. Müdür hasan bey ya da niyazi bey ile görüşün onlar çok anlayışlı

ALC Yatırım Platformunda Yaşadığım Güven Sorunları

8 Eylül 2024 01:202.089

ALC yatırımın güvenilir bir platform olduğunu düşünmüyorum, sürekli ters de bırakılıyorsunuz, her şey şirketin elinde, ü...

ALC Yatırım Platformunda Yaşadığım Güven Sorunları
1 Destek3 Yorum

ALC Yatırım: Yanıltıcı Ve Güvenilmez Bir Platform

16 Ekim 2024 21:485.088

ALC yatırım yasal bir site değil. Bana 10 bin TL gibi düşük bir rakamla yabancı borsaya girebilirsin denmişti, öyle bir ...

4 Destek5 Yorum

ALC Yatırım Şikayetim Var ALC Yatırıma

21 Ağustos 2024 15:302.950

ALC Yatırım. Hiçbir güvenilirliği yok. Attığınız parayı düştü diyerek sürek...