Berna sonuçtan çok memnun

Albert Genau Cam Balkon Hüsranı

10 Ekim 2023 16:23
Berna'nın Teşekkür Mesajı
“Albert Genau ve Ay Cephe firmasına kısa sürede çözüm sürecine ulaştırdıkları için teşekkür ederim.”

Geçen sene ramazan girmeden Bursa Ay Cephe'den Albert Genau markasından cam balkon hizmeti aldım. 3 gün açılmaması gerektiği için camları silmedim. İlk silme gerçekleştiğinde camlarda çizik olduğunu, antrasit gri kasalarda çizik olduğunu ve cam fitillerinin attığını gözlemledim. Bunu firmaya bildirdim. Uzun zaman sonra camlar değişti. Camlarda yine çizik var. Yolladıkları kişi kasaların vuruklarına çözüm bulmuş spreyle boyamış onları boyarken camları da boyamış. Aynı zamanda fitillere de çözüm bulmuş onlara da vida takip kasaları delmiş.

Şimdi bir cam çekiyorsunuz 2 cam birlikte geliyor. Tam kapanan camlarım kapanmıyor. Firma yetkilisi geldi gördü camları ve vuruk olan kasaları değiştireceğini söyledi o günden beri dönüş bekliyoruz. Ne arayan var ne soran var!

Albert Genau olarak ürünlerinizin arkasında durmanızı ve bu işe bir çözüm bulmanızı bekliyorum.

15 Ekim 2023 21:40

Albert Genau olarak bayilik verdiğiniz firmaya neden böyle bir şikayet aldık diye sormak yerine müşterinizden belge istiyorsunuz fakat atladığınız bir nokta var firmanın sunmadığı bir belgeyi, faturayı ya da garanti belgesini ben size ibraz edemiyorum üzgünüm. Sırf belge sunmadığım için şikayetimi dikkate almıyorsanız bu da firma olarak sizin ayıbınız olsun.

16 Ekim 2023 08:46 (Şikayetten 5 gün sonra)
23 Ekim 2023 23:46

Şikayetim yayınlandıktan sonra Albert Genau mail yoluyla iletişime geçti. Ardından Ay Cephe firma sahibi tarafıma ulaştı. Cam firması yüzünden yaşadıkları sıkıntıyı ve bu yüzden bizim de sürecimizin uzadığını bu aradaki iletişimsizlik için üzgün olduklarını belirttiler. Bugün bütün camlarımı ve sıkıntı gördüğüm her detayı özenle değiştirdiler ve çözüme ulaştırdılar. Teşekkür ediyorum.

23 Ekim 2023 23:49

Albert Genau Cam Balkon Montaj Hataları Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet