Hür Pompa Alarko Bayi Şikayet

21 Mart 2024 09:58

10.05.2022 tarihinde bayiniz Hür Pompa San. Tic. Ltd. Şti. tarafından satın aldığımız pompa ve motorunuz bir sene içinde arızalandı. Satın alma esnasında Hür Pompa tarafından yanlış yönlendirildiğimizi düşünüyoruz. Garanti süresince oluşacak arızalarda sökme ve takma işleminin ücretsiz yapılacağı bize iletilmişti. Yaklaşık bir yıl boyunca bizi oyaladılar. Garanti süresinin dolmasını engellemek için kendimiz söktürmek zorunda kaldık. Hür Pompa ile yaptığımız görüşmede, daha arızayı görmeden 'Arıza sizden kaynaklanıyor' şeklinde bir ön kabulde bulundular. Sonuç olarak, 'Bir sene çalıştı' şeklinde kabul edilemez bir cevap aldık. Sorunun bayiden kaynaklandığını düşündüğümüz için size başvuruyoruz. Bu bayinin sizin markanıza zarar verdiğini ve iş ahlakına uymadığını düşünüyoruz. Sorunumun acil olarak çözülmesini bekliyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı kullanmak için başvuruda bulunacağım.

21 Mart 2024 12:45 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

Saffet sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Isı Pompası Kurulumunda Süregelen Sorunlar

Saffet
23 Ocak 17:12
Asilkan sonuçtan hiç memnun değil

Asilkan
23 Aralık 2024 01:17
Tuncay sonuçtan memnun

Wilo Pompa Sistemleri Wilo Hidrofor Genleşme Tankı Ve Sürekli Servis Mecburiyeti Sorunları

Tuncay
26 Ağustos 2024 13:49
"Wilo firmasının merkez kadrosu gerek müşteri kabul personeli ve gerekse teknik personeli ile bizim sorunumuzu çözme konusunda çok ilgili ve çözüm odaklı davrandı. Ancak Esenyurt bayisi ile kesinlikle bir daha çalışmam. Yanlış bilgilendirme yapıyor ve benden ödeme talep ediyor. Tüm sorun ve taleplerim için artık genel merkezini arayacağım. Umarım bayilerinin bu yaptıkları için uyarı ve gerekli işlemi yaparlar. Tavsiye en değerli ve hızlı reklamdır. Teşekkürler..."
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Miraç
07 Mart 16:33