Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Alarko Derin Kuyu Dalgıç Arızası

17 Nisan 2024 16:09

Alarko'dan Derinkuyu dalgıcı aldım. Aldıktan dört ay sonra motor yandı. Yerden yüz metre derinde olan motor kendi kendine yandı, patladı. Aldığım yer olan İ**** Pompa'ya gittim. Satış temsilcisi bana kullanıcı hatası olduğunu, voltajın yüksek geldiğini söyledi. Ben de, 'Voltajın yüksek gelmesi nasıl bir kullanıcı hatası olabilir?' dedim. 'Peki bununla ilgili bana bir belge verin,' dedim. Ancak onlar tabii ki belge vermediler. Yetkili servise gitmemi söylediler. Yetkili serviste bana bu sefer de çok fazla devreye girip çıkmanın yeni bir kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Yani suç, sorumluluk ve hata olduğu gibi kullanıcıya atılarak kendilerini kusursuz olarak gösterdiler ve benim zararımı karşılamak istemiyorlar. Aldıktan dört ay sonra bozulan bir motor için bu kadar çok mazeret üretip, bu kadar çok suçlamada bulunmak bir firmaya yakışır mı?

17 Nisan 2024 16:32 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 19:44

07 Temmuz 2023 10:15
Yahya sonuçtan çok memnun

Yahya
07 Temmuz 2023 12:11
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

İmpo Dalgıç Pompa Sorunu

01 Kasım 2024 17:47
Asilkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 01:17