Alarko Carrier Klima Arızası Şikayeti

06 Eylül 2023 13:38

Evimin salonuna Alarko Carrier 24.000 BTU split klima aldım. Takıldığı günden beri klimanın içinden sürekli değişik bir su sesi geliyor. Garantisi bitmesine 2 ay kala As Teknik adında yetkili servisi aradım kayıt açtırdım. WhatsApp üzerinden bilgileri paylaşmamızı istedi, hepsini gönderdim. Bizi tam 30 gün bekletti ve geçen hafta işten anlamayan 2 acemi eleman gönderdi. Onlarda hazır ki ses yapan klimayı iyice bozdu borusunu deldiler. Su sesi yapan klima bu defa su akıtmaya başladı. Parkemiz duvar kağıdımız hepsi kötü oldu. 3 gün önce 444 01 28 aradım yeniden kayıt oluşturdum. Şaka gibi bana bugün dönüş yaptılar, lakayıt lakayıt itici bir tavırla servis çok yoğunmuş önümüzdeki hafta bakacaklarmış dediler. Yani kısacası yaz bitti biz klimadan randıman alamadık. Klima kaliteli ama servis yüzünden bu cihazlar alınmaz.

06 Eylül 2023 13:42 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

Bülent sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2024 21:49
"Klimamı bildirdikleri günden 3 gün önce taktıkları için Carrier firmasına teşekkür ediyorum, Ayrıca yza elektronik mekanik yetkili servise de gösterdikleri ilgiden dolayı tekrar teşekkür ediyorum klimamı İstediğim yere istediğim şekilde ortak karar alarak taktırmış bulunmaktayız teşekkürler"

23 Ağustos 2023 11:37
alarko-carrier-klimanin-yeterli-sogutmadigini-iadesini-istiyorum-1.pdf
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 14:19

16 Temmuz 2025 23:26
Osman sonuçtan memnun

24 Temmuz 2024 17:51
"Sorunum giderildi ama 1 ay kadar bir süre geçti üstünden o yüzden 1 yıldız kırdım. Teşekkürler ilginiz için"