H. Tekin sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Satıcı İletişimsizliği

İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Satıcı İletişimsizliği
20 Kasım 2024 00:33

Epttavm sitenizden 30.08.2024 tarihinde PTT-BKH80T03S-300824 sipariş koduyla Alansanslı adlı satıcıdan Argeus marka kamp çadırı aldım. Ürünü evimin salonunda kurdum ve üründe üretim kaynaklı dikiş hatası ve kumaşında yer yer incelmeler tespit ettim. Ayrıca göndermeden bu durumu fotoğrafladım. Ürünün kalitesi de hoşuma gitmediği için hemen ertesi gün normal bir şekilde paketleyip iade ettim. Birkaç gün içinde fark ettim ki satıcı, üründeki kusurları kullanıcı kaynaklı sayıp iadeyi reddetmiş. Satıcıyla iletişime geçmeme rağmen asla sonuç alamadım. Şu an elimde ne çadır var ne de iade ücreti.

Alansanslı adlı satıcı iade ettiğim ürünü kargodan teslim almadığını ve geri gönderdiğini iddia ediyor. Ama aynı zamanda şöyle bir iddiası da var: üründe kullanıcı kaynaklı kusurlar var diyor. Ben bu durumda gayet açık ve net bir soru soruyorum:
- Eğer ürünün iadesini kargodan almayıp geri gönderdiyseniz kullanıcı kaynaklı kusurların olduğunu nereden biliyorsunuz?
- İkinci sorum da şu, üründe kullanıcı kaynaklı kusurlar varsa ürünü göndermemişsiniz yalan söylüyorsunuz ve ürünümü resmen çalmış oluyorsunuz. Nasıl bir ticari ahlaka sahipsiniz. Anlamış değilim. Ürünü gönderdiğim kargo belgesini ekledim. Siz de ekler misiniz? Bay ahlaklı satıcı.

İade Sorunu Ve Kalitesiz Ürün

04 Kasım 2024 12:00
Buket sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 11:40
Kusurlu Ürün Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 16:59

28 Ocak 2025 16:35