Aksigorta Pert Bedeli Ödeme Problemi

Aksigorta Pert Bedeli Ödeme Problemi
01 Ağustos 2024 00:50

5029**51 dosya numarası ile Aksigorta tarafından aracımın ağır hasar dosyası açılmış ve aracıma pert işlemi uygulanmıştır. Belirlenen rayiç bedel sonucunda aracımın devir ve satışı 26 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşmiştir. Aksigorta'nın yönlendirdiği sovtaj firması olan Aksamoto, ödemesi gereken tutarı 29 Ağustos 2024 günü içinde yatırmış, Aksigorta ise, 14 Ağustos 2024'e ödeme planı açıklamıştır. Gerek şahsi gerekse de sigortacım vasıtasıyla, önceden durumumuzu anlatan birçok hızlandırma maili atmama rağmen mağduriyetimin dikkate alınmaması, yıllardır müşterisi olduğumuz bu anlarda yanımızda olmasını beklediğimiz kurumsal bir firma olan Aksigorta'ya yakışmamaktadır. Aksigorta firmasından da bir an önce ödeme yapılmasını ve oluşacak mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim.

01 Ağustos 2024 07:59 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

Derya
Derya
01 Ağustos 2024 09:31

Şikayetim hala devam etmektedir ve ödeme tarihiyle ilgili hiçbir değişiklik olmadığı gibi yine Aksigorta sistemde ilgili departmana şikayet kaydı bıraktım. Bir çözüme ulaştırılmadığını kesinlikle belirtiyorum

02 Ağustos 2024 09:33

Sn. DERYA G, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 02/08/2024 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

Burak
Burak

Çözüme falan kavuşturmazlar ceplerini düşünüyorlar bir daha asla, bu firmanın önünden bile geçmem

Hikmet sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2024 17:18
"Ödeme bugün itibariyle yapıldı. Bu süreçte müşteri hizmetleri yetkilisi zerrin hanıma sabrı ve yaklaşımı için teşekkür ediyorum"
Gülden sonuçtan çok memnun

Gülden
12 Eylül 2024 10:47
"Aksigorta'dan şikayetime istinaden beni arayıp ilgilenen yardımcı olan Zerrin Hanıma buradan çok çok teşekkür ediyorum. Şikayetim çözüme ulaştı bugün para tarafıma iade edilecek bu nedenle de tekrardan Aksigorta'ya da ilgililere de çok teşekkür ediyorum çok sağ olun. Üstelik şikayetimin üzerinden yarım saat bile geçmemişken hemen aramaları da beni oldukça mutlu etti. Çözüme Kavuşma konusunda gerçekten çok yardımcılar bu sebeple de dediğim gibi tekrardan sağ olun teşekkür ederim"
Ayten sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2024 00:29
"Zerrin Hanım'a destekleri için teşekkür ederim mağduriyetimin hızlıca giderilmesini sağladı."

Aksigorta Kategorileri