Aksam Otomotiv Pert Aracımın Para Ödemesi Yapılmıyor

11 Ağustos 2023 19:044.539

17 Nisan tarihinde yaşadığım trafik kazası sonrası pert olan aracıma Aksigorta ® ile 700.000 TL de mutabık kaldık. Gerekli bütün işlemleri tamamladık. Aksigorta bizi Aksam Otomotivin ellerine bıraktı. Aksam otoya vekalet verdim ve Noterden benim adıma işlem yapıldığına dair mesaj gelmesine rağmen Mutabık olduğumuz para ne Aksigorta ne de aksam oto tarafından ödeme yapılmadı. Aylarca dosyanın sonuçlanmasını bekledim ve şimdi de paranın ödenmesini bekliyorum. Ben Aksigorta ile sözleşme yapıyorum aksam otoyla değil ki bizim iletişime geçmemiz isteniyor. Deprem bölgesinde yaşıyorum mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini istiyorum. Araba fiyatları her geçen gün artıyor sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum.

14 Ağustos 2023 09:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın İlgili, Başvurunuz şirketimize ulaşmış ve gerekli incelemenin yapılabilmesi için ilgili departmanımıza yönlendirilmiştir. İnceleme süreci tamamlandıktan sonra tarafınız ile iletişime geçilecek ve gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

Veda
14 Ağustos 2023 11:57

Aksam oto otopark ücretini fazla buldukları için dosyamın uzadığını söylüyor servis ile benim görüşme yapmamı istiyor. Araba 4 aydır serviste duruyor ki Ben arabuluculuk yapmak zorunda hiç değilim. Aksam otoyu Arıyorum ve şu an da kimseye ulaşamıyorum. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Bu süreç uzadıkça yeni araba alma ihtimalim düşüyor araba fiyatları aldı başını gidiyor. Bir an önce tarafıma ödeme yapılmasını istiyorum

Müzeyyen
Şikayeti Çözüldü
17 Ağustos 2023 13:49

Sonuç ne oldu acaba aynı durum benimde başımda?

Sigorta Ve Oto Firmasıyla İletişim Sorunları

8 Ocak 2025 12:387.528

Müşteri temsilcisi bana ulaştı. Aracınız pert olarak işlem görecek dendi. Sonrasında Aksam Oto diye bir firma ile pazarl...

Sigorta Ve Oto Firmasıyla İletişim Sorunları
1 Yorum