Akgün Oto Tamir Küçükçekmece Araç Tamirinde Yaşanan Sorunlar

16 Aralık 2024 09:43

Beykent sanayi sitesi : Akgün Oto Tamir kurumla dolaylı yoldan işimiz düştü ve aracımızın motorundaki performans düşüklüğünü gidereceklerini arıza ışıklarının söndüreceğini olması gereken hale getireceğini söyleyerek tamir ettiler ve bize 141.000₺ küsuratlı bir fiyat çıkardı, onarımdan sonraki süreçte alttan yağ kaçırma şans eseri gözlemledim.

Tekrardan onarım yaptılar fakat araçta değişen bir şey olmaması kaydıyla aracımızın herhangi bir değişen bir performansı olmadığı için işten çıkarmak zorunda kaldım. Bu aracı yaptırmadan önce 2 kere 800 km lik mesafe olan İstanbul tokat arası gidip geldim ve yolda bırakmadı sadece çekişi biraz daha iyileşsin diye bu kadar masrafa yazık günah ve muhatap bulamayışımın paramla rezil olmanın hezimeti içerisindeyim.

Kurumdaki arkadaşın ''biz seninle anlaşamıyoruz aynı dili konuşamıyoruz'' diyerek baştan savması samimiyetsiz tavırları ile İşin devamında arıza ışığını söndürmek için daha da masraf çıkartma yoluna gittiğini söylememe gerek bile yok.

13 Aralık 2024 21:05

Beykent Sanayi Sitesi: Akgün Boyasız Göçük Onarım Merkezi ; aracımızın sigortadan tamirine götürdüğümüz tamirinin yanı sıra kaporta sorununu çözeceğini söyleyen kuruma emanet ettiğimiz aracımızın kötü deneyim yaşadığımı bildiriyorum.

Buradaki arkadaşlar tamamen ticareti kötü amaçlı haklarının dışında bir ücret karşılığı ne koparırsam kötü zihniyetiyle hareket etmektedir. Ayrıca buradaki arkadaşlar kendi aralarında iletişimini kuramaması neticesiyle yaşadıkları sorun bana yansımıştır. Olay; Aracımız kaza yapıyor götürüyoruz %100 haklıyız kaportada 2 tane hafif gamze var ve cam patladı, Camcıdan camı değiştirmek için yönlendirdiler kendileri ile konuştuk ücreti gelince atalım dedik fakat kendileri sanki paralarını vermeyeceğim gibi davranıp şirketi arayıp aracını yaptırıp götürdü demeleri numaramı bırakmama rağmen beni aramak yerine şirketi arayıp kötü niyetli olmaları, ayrıca aracın arka kapağına komple boya yapacaklarını söyleyip sigortadan öyle para alıp rötuş boya yapıp bu parayı istemeleri tamamen rezil ve memnuniyetsiz bir deneyim yaşamınıza neden olacaktır.

Ekte koyduğum görselde sizlerde göreceğiniz üzere aracın boyasal bir problemi olmamasına rağmen şişirilmiş hasar kaydını durduk yere aracıma yazılması ve ayrıca bu firmanın buradan gelen parayı haksız kazanç ile elde etmesi kabul edilemez, böyle esnaf adı ile geçinen insanın gerçek esnafların adını kötüye çıkarması çok üzücü bir durum.

Ek

23 Ekim 2024 16:19
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Ford'da Motor Arızalı Ford Courier İçin Yapılan Haksız Fiyatlandırma

24 Ağustos 2023 15:30
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sadık Oto (Konya) Aracımda Zarara Sebep Oldu

29 Kasım 2024 09:56