Manisa Akel Güzellik Merkezi Almadığımız Hizmetin Parasını İstiyor!

06 Temmuz 2024 12:39

25 Haziran Salı günü Manisa Şehzadeler 1. Anafartalar Mahallesi Konuk cad. No:25/B adresinde bulunan güzellik merkezinin önünden geçerken bir personelin ısrarı ile güzellik merkezine çağrıldım. Kampanyalarının olduğunu ve bu kampanyadan beni yararlandırmak istediğini söylediler. 200 TL kapora ödememi isteyip onayım ile kaydım yapıldı. 10 seans lazer işlemi kampanya son günü olduğu için kapora yaparak kayıt olacağımı belirttiler. Ödedim ve bir kağıt imzalattılar. Sonrasında hiç işlem yaptırmadan gitmekten vazgeçtim. 3 Temmuz da Beni arayıp 1 hafta içerisinde iptal etmediğiniz için gelseniz de gelmeseniz de 9 bin tl ödemeniz gerekiyor dediler. Mahkeme yoluyla alacaklarını söylediler. Bana kağıt imzalatırken böyle bir şey söylenmedi. Hiç hizmet almadığım halde 9 bin tl ödeme yapmamı istiyorlar. Yoldan geçerken çevirip kağıt imzalatıp gitmekten vazgeçince tehdit ediyor para istiyorlar gereğinin yapılmasını arz ederim. Tüketici Mahkemesinde bile alınan ürünün 15 gün iade süreci varken hiç almadığım bir hizmet için bu parayı ödemek istemiyorum.

Yorumlar (14)

Selçuk

Nedir son durum bende de aynı durum var dosyanız şikayet bölümüne düşecek avukata gidecek diyorlar

Yağmur
Yağmur

Akel güzellik merkezine gidiyorum yorum yapmak için Google'a girdim karşıma bu sayfa çıktı açıkçası şaşırdım yorumlarınıza iki senedir hizmet alıyorum ve çok memnunum bence daha sağlıklı araştırın herkese de öneririm

Senol

İtiraz dilekçesi verdim şu an icraya vermişler beni bakalım ne olacak hepimizin sıkıntısı aynı gelin bir yerde oturup ne yapcamizi düşünelim bir karar verelim arkadaşlar

Selçuk

Son durum nedir acaba? Bende aynı durumdayım

Senol

İsim soy isim imza sadece

Mazlum
Mazlum

Bizim de böyle bir sıkıntımız var siz hangi kağıda imza attınız imza atarken sadece isim soy isim imza mı attınız bu gönderdiğim kağıdı mı imzaladınız

Senol

Benimde aynı şekilde başıma geldi 200 TL kapora verdim bugün iptal etmek için gittim sözleşmeyi imza olduğu için iptal edemiyorum dondurma işlemini yapabilirsiniz ama taksitlerinizi ödemeye devam etmek zorundasınız diye cevap aldım sizinki çözüldü mü çözüldüyse bilgi alabilir miyim

Turan
Turan

Nasıl sonuçlandı acaba. Bana da aynısını yaptılar

Onur

Çözüldü mü usta ne dediler bende de aynı durum var

Onur

Gerçekten mi nasıl olur ya ortada hizmet yok bir şey yok parasını vermek zorunda değilsin iptal hakkın Yok mu

Hebun

İcraya verdiler bizi mahkemeye çıkacağız

Ferhat

Aynısını bugün yaşadım 4.000 TL iptal ücreti istiyorlar aradım mahsustan telefon çekmiyor diyor 10 kere aradım telefon kapalı

Ferhat

Ben e devletten şikayet ettim zaten az önce

Hebun

Arayıp sizi avukata verdik e devletinize düşecek diyor yalan söylüyorlar ödenmeyen hizmetin parası alınmaz

29 Mart 2024 12:08