Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ajet Uçuş İptali Tazminatını Ödemiyor

Ajet Uçuş İptali Tazminatını Ödemiyor
22 Ağustos 2024 12:45

Ajet havayolları Amsterdam-İstanbul 21.07.2024 tarihli uçuşu pilotların mesai yapmak istememesi sebebi ile ilk önce 3 saat rötar yaptı sonrasında uçuş iptal oldu. Rötar sırasında ne bir ikram ne bir su verildi. Uçuş iptalinden sonra pasaport kontrolünden geri çıkıp bavulları almamız 3 saat sürdü. Ardından bize otel ayarlayacaklarını uçuşun ertesi gün olacağı bilgisi geldi. 2 saat otel ayarlamalarını bekledik ancak otel ayarlayamadılar. Havalimanında Ajet i temsil eden müdür benim elimden hiçbir şey gelmiyor diyerek bizi geçiştirdi. Gece havalimanından ayrılıp kendim kalacak yer ayarlamak zorunda kaldım. Ertesi gün olduğunda uçak direkt 1 saat rötar yaptı. 1 saat rötardan sonra tabii ki içeri almadılar ve totalde 3 saatten uzun rötar yaptı. Bu süre zarfında bize yine hiçbir şekilde bilgi vermediler. En son anonsta yiyecek ve içecek ikram edeceklerini ilettiler (uçak içinde 1 su 1 cips). Ajet i temsil eden müdür ile görüştüğümde tazminatı ve diğer masraflarımı İstanbul'daki satış bürosunda nakit tahsil edeceğimi iletti. Ancak İstanbul'a indiğimde satış ofisindeki arkadaş sistem üzerinden şikayet geri bildirim formu oluşturmamı istedi. Formu 22.07.2024 tarihinde (vf-145839 numaralı) oluşturdum. Bugün 1 ayı geçti formu oluşturalı. Müşteri hizmetlerini 15 defa arayıp 5 defa acil notu bırakmama rağmen halen dosyamın incelenmemiş olduğunu öğrendim. Hiçbir şekilde dosya ile ilgili bilgi alınamıyor. Ajet Genel Müdürlüğü ile görüşülemiyor. İnternet sitesinden geri bildirimin durumu gözükmüyor. O kadar amatör bir iş. O kadar amatör bir kurum. Mahalledeki bakkalın veresiye defterinden daha derli toplu bilgi alınır. Zor durumda kalmadıkça Allah o günleri göstermesin bu şirket ile bırak uçuş yapmayı havalimanında logosunu dahi görmek istemiyorum. 400 Avroya uçak bileti satıp, müşterisine sokağa atıp bir de arkasından hiçbir şey yokmuşçasına ilgilenmeyen bir kurum.

05 Eylül 2024 12:51

Bugün 45 gün oldu ve ajet halen dönmedim. 30. Arayışım. Müşteri hizmetleri sadece dosyanız incelenmeye devam ediyor diyor. Hiçbir yetkili ile görüşemiyorum. Hiçbir cevap alamıyorum.

01 Ekim 2024 14:49

Bugün 65 gün oldu. Ajet kendi kendine şikayetimi iptal etti. Yeniden şikayet açmamı ve belgeleri tekrar yüklememi istedirler. Tazminat ödememek için değişik bir uğraşları var.

25 Ekim 2024 11:24

100. Güne doğru gidiyoruz. Ajet halen ödemdi. Dava yoluna gittim.

Baki
Baki

Benzer mağduriyeti bende yaşadım. Ertelenen uçuş için yemek ve sıcak soğuk içecek ikramı yapmaları gerekiyordu, kime sorsak bilmiyoruz dediler. Tüketici Hakları'na başvuracağım bende. Siz nasıl yol izlediniz? Tüketici Hakları ile mi?

Ajet Firması İle Yaşanan Uçuş Kabusu

Onur
26 Temmuz 2024 22:39

Ajet Uçuşlarında Tekrarlayan Rötar Ve Teknik Arıza Mağduriyeti

Ayşenur
29 Temmuz 2025 21:40
Yigit sonuçtan hiç memnun değil

Yigit
08 Temmuz 2024 22:33
Ajet Rötar Nedeniyle Bir Sonraki Uçuşumu Kaçırdım.