Gül sonuçtan hiç memnun değil

Ajet Dubai İstanbul Uçuş İptali Ve Ortadan Kaybolan Ajet

Gül
07 Haziran 2024 20:23

Maalesef bugün Ajet ile kötü bir deneyim yaşadım. Uçuş V144. Dubai'den İstanbul'a olan sabah 3.10 uçuşu 3 saat gecikti ve uçağa iki kez bindik, ancak tekrar inmek zorunda kaldık. Sonunda, kaptan teknik sorunlar nedeniyle uçuşun güvenli olmadığını duyurdu ve uçuş iptal edildi. Buna rağmen, Ajet'ten bilgi veya yönlendirme sağlayan kimse yoktu. Yolcuların düğünlerden doktor randevularına kadar çeşitli taahhütleri vardı, ancak hamile kadınlara ve çocuklara bile yardım sunulmadı.

Havalimanında 'nasıl yardımcı olabilirim' ve bağlantı hizmetlerinden bilgi ve yardım talep ettik, ancak Ajet'e ulaşamadılar, kimse mevcut değildi. Randevularımıza yetişmek için en erken uçuşu yeniden rezerve etmeye çalıştığımızda, bagajlarımız başka bir 3 saat boyunca gelmedi ve bizi havaalanında Uygun İletişim veya destek olmadan toplamda 10 saat bekletti. Bu kabul edilemez.

Çağrı merkezimize ulaştığımızda, temsilci iptal edilen uçuş ücretinin iadesini engelleyen bir sistem sorunuyla karşılaştı ve dönüş uçuşumu da tam bir iade için iptal edemedi. Ajet ile dönüş uçuşum rezerve edilmiş olsa da, bu deneyim nedeniyle markaya ve hizmetlerine güvenim kalmadı. Bu nedenle, markaya güvenmediğim için dönüş uçuşumu tam bir iade ile iptal etmek istiyorum.

Kısacası, 15 Mayıs 2024 tarihinde rezerve ettiğim ve ödediğim bilet için derhal tam bir iade talep ediyorum. Bilet numarası: 2042403308181. Toplam tutar: 236,14 Euro

Derhal tam bir iade talep ediyor ve iptal edilen iç hat uçuşumun maliyetinin tazminini bekliyorum.

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan

Ajet Aktarmasız Uçuşumu Aktarmalıya Çevirdi

Abdullah
24 Temmuz 2024 10:08
ajet-magduriyeti-iptal-edilen-ucusta-para-iadesi-yok-2.pdf
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
09 Ağustos 2024 04:17
AJet (Anadolu Jet) Mağduriyetimin Giderilmesi İçin Acil Çözüm Talebi
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
25 Nisan 2024 21:48