Büşra sonuçtan memnun değil

05 Kasım 2024 11:54

Ocak 2024'te aldığımız Daikin Airfel marka kombi üç haftadır arıza veriyor. Kronik bir arıza büyük ihtimalle çünkü bu konuda çok şikayet var. 67-11 koduyla sürekli ev buz gibi oluyor. İki çocuğum var, elim petekte dolaşamam sonuçta. Resetleyince düzeliyor ama ne sorunu varsa servis gelip baksın lütfen. Ayarı yapıldı ama bu gece iki kez, gündüz de hala devam ediyor. Arıza vermeye lütfen bir çözüm bulun, 11 aylık üründe bu kadar sorun yaşamayalım.

05 Kasım 2024 13:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

05 Kasım 2024 13:25

Zaten servisi aradım gelip baktılar bugün yine aynı bu kez 10 dedikada bir 67-11 veriyor yine aradım yine servis bekliyorum

16 Kasım 2024 11:26
Yeni Alınan Kombide Sürekli Arıza Problemi

16 Kasım sabahı yine aynı sorun yine aynı şikayet gelen arkadaşların çözümü en fazla 10 gün dayandı bugün yine arıza verdi sabah uyandım ev buz gibi çocuklarım üşümüş ben zaten üşüdüğüm için uyandım bu sorunun artık çözülmesini istiyorum

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
23 Kasım 2023 13:10

Airfel Kombi Arızası İçin 10 Gündür Servis Peşindeyim

İsmail
03 Aralık 2023 01:25

Kombi Arızası Ve Airfel İlgisizliği

Hüseyin
24 Aralık 2023 19:12
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Ve Servis Hizmetlerinde Süreklilik Sorunu

Nurdan