Canan sonuçtan hiç memnun değil

Her Kış Kabusu: Sürekli Arızalanan Kombi

Canan
10 Aralık 2024 11:17

2020 yılı Şubat ayında satın aldığımız Airfel marka kombi her kış defalarca farklı bir arıza veriyor. Her kış boyunca 20 defaya yakın arıza kaydı oluşturuyoruz. Gelen servis personeli iyi niyetli yaklaşım gösterse de teknik arızayı tespit edip gideremiyor ya da gidemiyor. Servisin yönlendirdiği her aşamayı kullanıcı olarak yerine getiriyoruz, garanti kapsamındaki ürün için defalarca ekstra ücret ödedik (bakım kaynaklı dediler. Bakım yaptırdık, termostat bozuk dediler. Defalarca termostat değiştirdik) Ayın yarı zamanında kombimiz çalışamadığı için ısınamıyoruz. Her yönden mağduriyet yaşıyoruz. Asla ve asla önermediğimiz, kışı bize zehir eden bir ürün ve marka.

10 Aralık 2024 11:21 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi İade Talebi

Derya
16 Nisan 2024 12:31
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Su Isıtmıyor

Hazal
20 Mart 2024 19:08
Airfel Kombi Su Isıtmıyor
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
10 Ekim 2024 11:13
"Dört yıl önce aldığım kombi ilk aldığım dönemde defalarca sıcak su dalgalanması arızası yapıyordu iki yıl düzenli kullandım ve bu yıl tekrar aynı arızayı yapmaya başladı servis gelip onarmayı denedi fakat tekrar aynı arızayı yapınca değişim istedim ve kısa sürede değişim onaylandı teşekkür ederim."

Sinan
23 Kasım 2024 09:41
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Saliha
05 Aralık 2024 12:19