Derya sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi İade Talebi

Derya
16 Nisan 2024 12:31

1 yıllık Airfel marka kombimiz sıcak su vermiyor sorunu nedeniyle defalarca servis çağırmamıza rağmen sorunumuz çözülemedi. Servis her ziyaretinde ücret talep etti. Aynı arıza, 2 ay içinde 4 kez tekrarlandı fakat servis sorunu gideremedi. 3 yıl garanti kapsamında olan kombimiz için tamir ücreti de ödemek durumunda kaldık. Müşteri hizmetlerine defalarca başvurmamıza rağmen sorunumuz hala devam etmektedir. Yasal yolları kullanarak ürün iadesi için işlem yapacağım. Cihaz, yaşanan arızalar nedeniyle kullanılamaz durumdadır. Airfel markasından memnuniyetsizliğimi ifade etmek isterim.

18 Nisan 2024 10:21

Aylardır arayıp bildirmemize rağmen çözüm üretmeyen Airfel, buradan yazınca hemen değişim önerdi. Beni aradıklarında, aylardır çözemedikleri için yenı kombi aldığımı belirttiğim halde. Üstelik bizi maddi anlamda mağdur eden ama aldığı ücrete rağmen arızayı gidermeyen servise aratıyor bir de. Airfel kombimiz 2 ayda "sıcak su vermiyor "arızasını 4 kez yaptı, her seferinde servis geldi ama çözülemedi. Cihazın kullanım özelliğini, görevini yerine getirmemesi ve aynı arızayı tekrar etmesi nedeniyle yasal hakkim olan "ayıplı mal veya hizmetin iadesi" hakkımı kullanmak istiyorum. Gerekirse Hakem Heyeti'ne gideceğimi belirtmek isterim.

17 Nisan 2024 17:03

Airfel genel merkezi tarafından dun arandım. İade talebimi aldılar. Bugün değişim teklifi için arandık ancak kabul etmemiz mümkün değil. 2 aydır sorunumuzu çözemedikleri ve garantisi olan kombiye bir çok kez ücretle servis aldığım için Kombiyi iade ermek, ödenen ücreti geri almak istiyorum. Gereği yapılana kadar konuyu bırakmayacağımı bildiririm.

16 Nisan 2024 13:04 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Her Kış Kabusu: Sürekli Arızalanan Kombi

Canan
10 Aralık 2024 11:17
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Ve Servis Hizmetlerinde Süreklilik Sorunu

Nurdan
24 Ekim 2024 12:43
airfel-kombi-ve-servis-hizmetlerinde-sureklilik-sorunu-1.pdf
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
06 Mart 2024 20:57
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
10 Ekim 2024 11:13
"Dört yıl önce aldığım kombi ilk aldığım dönemde defalarca sıcak su dalgalanması arızası yapıyordu iki yıl düzenli kullandım ve bu yıl tekrar aynı arızayı yapmaya başladı servis gelip onarmayı denedi fakat tekrar aynı arızayı yapınca değişim istedim ve kısa sürede değişim onaylandı teşekkür ederim."
Reşit sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Ücret, Çözülmeyen Sorun Ve Belgesiz Servis Mağduriyeti

Reşit