Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Airfel 12 Lik Klimam Aynı Şekilde Ses Yapıyor

06 Eylül 2024 00:42

2021 Temmuz ayında Airfel LTXN25U A++ 9000 klima satın aldım. Servis kurulumu yaptığından beri gürültü yapıyor çalışırken. Dış üniteden gelen gürültüyü kendim uğraştım yaptım, servis 2 vida vurup gevşek bırakıp gitti. Klima iç ünitesinden çok fazla gürültü sesi geliyor. Airfel müşteri hizmetleri bana servisin gelip bakacağını söyledi ama servis hiç gelmedi, bu durumun normal olduğunu söyledi. Telefonda 'İstersen gel dükkanda bak, aynısı var.' dedi Airfel servisi. Servisi defalarca çağırdım, sürekli 'O tarafa yolum düşerse gelirim.' dedi ama 2 ay geçmesine rağmen hiç gelmedi. Şimdi havalar soğuyunca ısıtma modunda çalıştırmaya başladım, ısıtırken gürültü daha çok geliyor. O kadar fazla ki odada durulmuyor, çok gürültülü ses geliyor.

11 Ekim 2024 15:33

Airfel 12 BTU klima dış ünite ve iç ünite 1 2 saat çalışınca aşırı ses yapıyor dış ünitede bağlı olan hortumlar Elle sıkıştırınca ses kesiliyor yardım öneri bekliyoruz. Servis yönderilmesini istiyorum garanti sürem hala var 2024 temmuz da aldım yeni klimam

06 Eylül 2024 00:33

Airfel 12 lik klima iç ünitesi aşırı ses yapıyor servis geldi 20 dakika bekledi çalıştırıp ses o sırada ses yapmadı bir şey yok yanlardan hafif çekin ya da hafif vurun geçer dedi ve gitti hala ses devam ediyor gece modunda daha çok artıyor video çektim servise gösterdim hiç orali olmadılar üstelik bir şey yapmadıkları içinde para almalarigerektigini söylediler önce sıcaktan şimdi de geceleri sesten uyuyamıyoruz

06 Eylül 2024 00:33

Klima ses yapıyor

06 Eylül 2024 08:52 (Şikayetten 8 saat sonra)

11 Ekim 2024 00:28

Aradınız yurt dışı seyahatindeydim şikayetim hala devam ediyor dış ünitedeki hortumları sıkınca ses kesiliyor servis yönlendirmenizi bekliyoruz

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
14 Kasım 2024 11:33

Sinan
15 Ocak 2024 19:08
airfel-klima-montaj-sorunu-1.pdf
Senem sonuçtan hiç memnun değil

Senem
08 Ağustos 2023 14:26