Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Air Montenegro Kiwi.com İle Yaşanan Uçuş Değişikliği Mağduriyeti

23 Eylül 2024 13:31

Kiwi.com uygulaması üzerinden İstanbul-Tivat Air Montenegro firmasına ait uçak bileti aldım. Gidiş uçuşumuz sorunsuzdu. Ancak dönüşte uçuş Tivat Havalimanı yerine Podgorica'dan yapıldı. Durumu Tivat Havalimanı'na gidince tesadüfen öğrendim. Air Montenegro firmasına sorduğumda uçuşun 12 gün önce değiştirildiği belirtildi, ancak kiwi.com herhangi bir bildirim yapmadı. Uçağa binene kadar sürekli Tivat Havalimanı gösteriyordu. İki Havalimanı arası 80 km civarı, trafiksiz yaklaşık 2 saat. Son dakika Podgorica'ya ancak taksiyle geçebildik, 125 euro taksi ücreti ödedik. Maliyetli bir yolculuk oldu. İlk havalimanına erken gitmiş olmamız, tesadüfen öğrenmiş olmamız sayesinde yetiştik. Uygulamadan alınan bilet Allah'a emanet, hiçbir şekilde güven vermiyor. Ters giden bir durumda iletişim kuramıyorsunuz, uygulama bildirim yapmıyor. Hala uygulamada Tivat'tan uçmuş gibi görünüyoruz. Her türlü aksiliğe açık bir uygulama, riski almaya değmez.

09 Haziran 2025 21:32
ucus-yeri-ve-saati-degisikligi-nedeniyle-magduriyet-ve-ek-masraflar-yasadik-1.pdf

27 Eylül 2024 13:16
Air Montenegro Kendi Kafasına Göre Uçuş Konumlarını Değiştirebiliyor
Ilknur sonuçtan hiç memnun değil

Air Montenegro Mağduriyeti

11 Haziran 2025 16:42