04 Ekim 2024 14:29

Beşiktaş 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezi, 'Biz misafir hasta kabul etmiyoruz' diyerek 67 yaşındaki babamı mağdur etti. Bugün 13.30'da sağlık merkezine gittik, durumumuzu anlattık; misafir olarak burada olduğumuzu, ikametgahın burada olmadığını belirttik. Bunları belirtmemize rağmen hemşire dalga geçer gibi 'Burada kayıtlı olduğunuz doktor kim?' dedi. Tekrardan misafir hasta olarak geldiğimizi izah ettim, o zaman bize 'Burada misafir hasta bakmıyoruz biz' dendi. Diğer hemşire ile göz göze geldiler ve üzerine basarak belirtmek istiyorum: Sağlık merkezi bomboştu, babam ve benden başka kimse yoktu, hatta hemşireler oturmuş sohbet edip gülüşüyorlardı. Geldiğimizde yüzümüze de biz seslenince baktılar. Gerekirse kamera kayıtları da incelenebilir. Sağlık Bakanlığı bize böyle bir hak vermiş ve biz bunu kullanamadık. İsteğe göre mi hasta kabul ediliyor? Hastalar bu saygısızlık ve sorumsuzluk hakkında gerekenin yapılmasını talep ediyorum. Resmen bizi başlarından attılar, azarlanır bir tavırla oradan çıktık.

Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri Doktorun İlgisizliği Ve Azarlaması Gebelik Takibimi Engelledi

26 Aralık 2024 14:05

Aile Hekiminin İlgisizliği Ve Sorumsuzluğu

15 Şubat 2025 03:20
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri Dumlupınar 30 Numaralı Sağlık Ocağı

20 Mayıs 2024 19:27