Aile Sağlığı Merkezleri Eksik Bilgilendirme Ve İlgisiz Doktor Deneyimi

17 Eylül 2024 11:56

5 numaralı aile sağlığı merkezindeki doktordan şikayetçiyim. Çünkü sağlık raporu almak için gittiğimde beni eksik bilgilendirdi, sadece kan tahlilinin yeterli olduğunu söyledi. Fakat kendisinin olmadığı günde başka doktora muayene olduğumda ise röntgen ve iş yerine doldurulması gereken bir form olduğunu söyledi. Ben bütün belgeleri ve tahlilleri yaptırıp sonuçlarımı göstermeye gittiğimde ise hasta kayıt açan hanımefendi ile hemşire hanım randevusuz olarak da doktor beyin bakacağını söylerken, doktor bey randevusuz bakmıyorum dedi. Hemşire hanımla kayıt açan hanımefendinin randevuya gerek olmadığını belirttiğimde ise 'Emin misin öyle söylediklerine?' dedi ve 'Geç otur' dedi. Oturdum, kan sonuçlarımı sordum, 'Sorun var mı?' diye. Üfledi, sonra akciğer röntgenimin sonucunu sordum, yine üfledi, 'Bir bitmedi soruların' dedi. Daha sonra bir sorun olmadığını söyledi ve telefonu çaldı. Telefonu açtı, konuşmaya başladı ve bana el sallayarak 'Odadan çıkabilirsin' dedi. Doktorun ilgisiz ve eksik bilgilendirmesinden ötürü şikayetçiyim. Gerekenin yapılmasını arz ederim.

Esenyurt Aile Sağlığı Merkezi'nde Yaşanan Mağduriyet

20 Ağustos 2024 11:30

13 Ekim 2023 13:18

Aile Sağlığı Merkezleri Aile Hekimimin Dikkatsizliği Nedeniyle Ehliyet Yenileme Sürecinde Mağduriyet

15 Temmuz 2025 11:02

Aile Sağlığı Merkezleri Bodrum 3 Numaralı Aile Hekimi

17 Temmuz 2023 13:26
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Aile Hekimi Randevusunda Uzun Bekleyiş Ve İletişim Sorunları

25 Kasım 2024 12:43