Hastanede Kimliksiz Doktor Ve Yüksek Ücret Şikayeti

30 Aralık 2024 23:54

23.12.2024 tarihinde saat 18:00 sıralarında İstanbul Bahçelievler Özel Aile Hastanesine eşimin grip şikayetiyle gittik. Önce uzun saçlı, ismini bilmediğim bir bay doktor gelip müdahale etti. Serum uygulandı ve kan tahlili yapıldı. Serum bittikten sonra kan tahlillerinin sonuçlandığı ve taburcu olacağımız söylendi. Tahlil sonuçları için doktor beyi sorduğumuzda, ilk müdahaleyi yapan doktorun mesaisinin bittiği ve sonuçlara başka bir doktorun bakacağı söylendi. Bunun üzerine acil doktor odasına gittik. Odada genç bir bey vardı. Gözleri uykulu ve ilgisiz bir tavırla bir sıkıntının olmadığını, ilaç yazdığını söyledi. Bu erkek şahsın hareketleri ve tavırları tarafıma şüpheli geldiğinden kendisine doktor olup olmadığını sordum. Doktor olduğunu söyledi, ancak boynunda ya da yakasında kimlik ya da tanıtma kartı yoktu. Yaka kartınız yok, kimden hizmet aldığımızı bilmek istiyorum, isminiz nedir dedim. Kimliğim yok, ismimi söyleyemem dedi. Bunun üzerine şüphelerim arttı ve neden kimliğinizi gizliyorsunuz, burada bir sıkıntı var dedim ve ısrarım üzerine kağıda “Dr. Bilal” yazdı. Soyadını ısrarla söylemedi, kimlik ya da doktor tanıtım kartını göstermedi. Bankodaki görevlilere durumu bildirdim, onlar da sessiz kalıp bir şey demediler. Bu hastanede adını “Dr. Bilal” olarak beyan eden kişinin doktor olmadığını düşünüyorum. Ayrıca acilden giriş yapılmasına rağmen tarafımızdan 3.113₺ ücret alındı. CİMER'e de şikayette bulundum.

Medova Hastanesi De Acilinde Yaşanılan İlgisizlik

14 Ağustos 2024 14:25
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 14:20

15 Nisan 2024 23:29
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Hizmetlerinde Ahlak Dışı Uygulamalar

11 Şubat 2025 19:26