Muhammed sonuçtan çok memnun

AHL Pay AHL Yazarkasa Pos Alacağımı Ödemiyor.

26 Mart 2024 13:25
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“Sorunumuzla yakından ilgilenen ve hızla çözüme kavuşturan Burcu Hanıma çok teşekkür ederim.”

Ahlatçı ödeme ve elektronik pazarlama şirketine ait AHL pos yazarkasa pos cihazı aldım. 1 aydan uzun sure kurulumunu yapmadılar. Yaptıktan sonra ise 2, 3 gün boyunca çekilen para hesabımıza geçmedi. Durumu müşteri hizmetlerine ve bize cihazı pazarlayan arkadaşa iletmemize rağmen bir çözüm sunmadılar. Tekrar aradığımızda ise talebiniz kapatılmış yanıtı aldık. Tekrar şikayetimizi dile getirdik bir hafta sonra yine aradığımızda talebiniz kapatılmış yanıtını aldık. Kendilerinden banka kaynaklı sorun nedeni ile paranız kısa sürede hesabınıza geçecektir mesajı geldi ama yine yanıt alamadık. Sözleşmeyi sonlandırıp pos cihazını iade ettim. Ama kendilerinden 2234 TL alacağım bulunmakta fakat bir çözüm sunmamaktadırlar. Onca şikayetimize rağmen dönüş yapılmaması ne kadar ciddiyetsiz bir firma olduklarını ortaya koymaktadır.

26 Mart 2024 13:30 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla. AHL Pay Müşteri Memnuniyeti

26 Mart 2024 13:39

Arayıp sonuç alamadığımız numarayı tekrar arayın diyor. Çok tatmin edici cevap. Bravo

26 Mart 2024 16:17

AHL pos merkezden Burcu Hanım bugün arayıp sorunumuzu çözdü. Burcu Hanıma ve ekibine teşekkür ederim.

28 Mart 2024 13:50

Rahmi sonucu yetersiz buldu

Rahmi
28 Şubat 2024 19:10

Ödemelerim Neden Yatırılmıyor?

18 Şubat 2025 12:56
Sarina sonuçtan hiç memnun değil

Pos Cihazı Batarya Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Sarina
31 Ocak 2025 12:06
Miray sonuçtan çok memnun

Miray
12 Mart 2024 13:15
"Geç de olsa iadelerimiz yapıldı. Diğer müşterilerinizi bu kadar uğraştırmazsınız umarım. Markanıza bu zararı vermeniz çok gereksiz. Teşekkürler..."